Agit-Cirkin helmikuun uutisia

  • JONG (Kuva: Teemu Ullgren & Maija Toivanen)
  • Sakari Männistö: JONG
  • Agit-Cirk: Kadonnut (Kuva: Luis Sartori do Vale)
  • Agit-Cirk: Kadonnut (Kuva: Luis Sartori do Vale)

Agit-Cirkin tuottama ja Lotta Wennäkosken säveltämä JONG-teos kamariorkesterille ja jonglöörille esitetään verkossa 11.2.2021 Vaasan Kaupunginorkesterin ja Tomas Djupsjöbackan kanssa. Solistina jongleeraa luonnollisesti Agit-Cirkin Sakari Männistö. Reaaliaikaisena toteutetun internet-lähetyksen jälkeen teos jää Vimeo-palveluun nähtäväksi viikon ajaksi. Kantaesityksen 2013 jälkeen JONG-teosta on esitetty jo noin 14 kertaa useiden eri orkestereiden kanssa.  

Agit-Cirkin ja Cirko – Uuden Sirkuksen Keskuksen yhteistuotannossa toteutetun teoksen Kadonnut ensi-ilta Cirkossa helmikuussa on peruttu. Esitys oli tarkoitus nähdä myös maaliskuussa Bravo!-festivaaleilla Vantaan Kulttuuritehdas Vernissassa sekä Stoassa. Valitettavasti myös nämä esitykset ovat peruuntuneet koronaepidemian johdosta. Esitykselle mietitään parhaillaan uutta ensi-ilta aikaa ja tiedotamme asiasta heti kun uusi päivämäärä löytyy.  

Kadonnut on koko perheen nykysirkusteos, jossa esiintyvät Agit-Cirkin Sasu Peistola ja Jenni Lehtinen.