RHC: Ilmaiset vipulauta-workshopit, harjoitustilaa tarjolla ja uusi nimitys

  • RHC:n vipulautaworkshopit keväällä Rauli Dahlbergin johdolla. (Kuva: Pierre Borasci)
  • Blind Gut Company residenssissä Tattarisuolla. (Kuva: Antti Suniala)
  • Inna Huttunen aloitti tammikuussa Antti Sunialan työparina. (Kuva: Antti Suniala)

Race Horse Company avaa kevätkauden ilmaisilla vipulauta-workshopeilla Tattarisuolla

Race Horse Company aloittaa vuoden mentorointi- ja työpajakokonaisuuden kahdella Rauli Dahlbergin pitämällä vipulaudan intensiivikurssilla. Ensimmäinen kaksipäiväinen työpaja on suunnattu vipulaudan perustason osaajille, ja sillä keskitytään edistyneempään lajin tekniikan hiomiseen, lajin turvalliseen harjoittamiseen ja kokeillaan uusia lähestymistapoja välineeseen. Toinen workshop on suunnattu akrobatian osaajille, jotka haluavat tutustua vipulautaan – tähän työpajaan ei tarvita aiempaa kokemusta vipulaudasta ja työpaja keskittyy alkeisiin, hyppytekniikkaan ja turvallisuuteen. Opetuskieli on suomi tai englanti työpajan osallistujien mukaan. 

Työpajoissa noudatetaan koronaohjeistusta ja ne järjestetään rajoitusten salliessa. Facebook-tapahtumista löydät ajankohtaiset päivitykset ja lisätiedot. Kummallekin kurssille otetaan maksimissaan 10 henkilöä, joten toimi nopeasti ja varaa paikkasi!

Teeterboard Workshop: Advanced 4.–5.2. klo 10–14

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.facebook.com/events/4086835284682162 

Teeterboard Workshop: Beginners 25.–26.3. klo 10–14. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.facebook.com/events/398776211388197 

Työpajat järjestetään RHC:n harjoitustilassa Tattarisuolla osoitteessa Kaasutintie 6. 

Tattarisuolla saatavilla harjoitus- ja residenssitilaa

Race Horse Company tarjoaa harjoitustilaansa Tattarisuolla kentän hyödynnettäväksi. Monipuolinen tila soveltuu niin lattia-akrobatiaan, tanssiharjoituksiin kuin riggausta vaativiin ilma-akrobatiaharjoituksiin. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevassa hallissa on 8×8 metrin kokoinen joustava puulattia ja 5,5-6,5 metrin korkuinen trussirakenne, johon saa kiinnitettyä trapetsi-, köysi-, ym. ripustukset. Tilaa vuokrataan edullisesti päivän mittaisista harjoituksista useamman viikon residenssijaksoihin.

Lisätietoja ja floorplan: https://www.racehorsecompany.fi/rent-a-space 

Inna Huttunen liittyi täydentämään Race Horse Companyn tuotantotiimiä

Inna Huttunen aloitti tammikuussa Antti Sunialan työparina Race Horse Companyn osa-aikaisena tuottajana. Huttunen tunnetaan sirkuskentällä yhtenä monitaideryhmä Recover Laboratoryn kolmesta johtajasta, missä tehtävässä hän edelleen jatkaa RHC:n rinnalla.

Huttusella on vahva kokemus monitaiteisten elämysten tuotannosta, ja hän on sukeltanut nykysirkusmaailmaan pakopelien saralta vuonna 2016. Huttunen on suunnitellut ja tuottanut monenlaisia projekteja aina palkituista markkinointitempauksista jättimäisiin labyrintteihin ja pelillisyyttä taiteeseen yhdistäviin tapahtumakonsepteihin. Huttunen valmistui juuri HEC Montréalin, SDA Bocconin ja SMU Dallasin kansainvälisen taidehallinnon maisteriohjelmasta. Huttusen aiempi tutkinto on elämystalouden liikkeenjohdosta, missä hän erikoistui seikkailumatkailuun. Huttuselle seikkailu ja taide kulkevatkin käsi kädessä – lopulta hänelle kyse on aina lopulta katsojan (tai osallistujan) kokonaiselämyksestä.

“Olen seuraillut Race Horse Companyn matkaa hieman kauempaa jo jonkun aikaa. He ovat onnistuneet kansainvälisesti jossain sellaisessa mistä moni vain haaveilla. On kutkuttavaa astua tähän kyytiin ja tutkailla yhdessä uusiakin suuntia.” Huttunen sanoo.