Perform Europe testaa uusia tukimalleja esittävän taiteen levitykseen

Perform Europe tukee kokeiluja, jotka tähtäävät esittävän taiteen kestävämpään rajat ylittävään kiertuetoimintaan ja digitaaliseen levitykseen. Tavoitteena on luoda alan tarpeisiin vastaavia uusia EU-tuen muotoja.

Perform Europe on Luova Eurooppa -ohjelman rahoittama eurooppalainen pilottihanke, jonka avulla esittävän taiteen kenttä (teatteri, tanssi, sirkus ja katutaide) pääsee testaamaan innovatiivisia kansainvälisiä kiertuemalleja ja pohtimaan parhaita tapoja levittää esittävän taiteen teoksia yli rajojen kestävällä ja inklusiivisella tavalla. Tukea ohjataan vahvasti uusiin digitaalisiin ratkaisuihin. Tavoitteena on selvittää, minkä tyyppiselle tuelle alalla on tarvetta ja luoda uusia näihin tarpeisiin vastaavia tukimuotoja.

Hanketta toteuttavat yhteistyössä alan eurooppalaiset verkostot IETM, EFA, EDN ja Circostrada sekä IDEA.

Haluatko kuulla lisää? Osallistu Perform Europen lanseeraustilaisuuteen 28.1.

Lisätietoja Perform Europesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista alan toimijoille on luvassa 28.1. klo 15 Suomen aikaa hankkeen lanseeraustilaisuudessa.

Lue lisää Performeurope.eu-sivustolta

Lisätietoja lanseeraustilaisuudesta ja ilmoittautuminen (siirryt toiselle sivustolle)