Lotta Vaulo jatkokaudelle Circostradan ohjausryhmään

Sirkuksen tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo on Circostradan 9.–11. joulukuuta 2020 järjestetyssä yleiskokouksessa valittu jatkokaudelle Circostradan ohjausryhmään (steering committee). Kausi on kolmivuotinen.

Muut ohjausryhmään valitut henkilöt taustaorganisaatioineen:
Bruno Costa, Bússola (PT)
Antonia Kuzmanic, Room 100 (HR)
Kiki Muukkonen, Subtopia (SE)
Mara Pavula, Rigas cirks (LV)
Mike Ribalta, FiraTàrrega (ES)
Irene Segura, XTRAX (UK)
Gwénola David, ARTCENA – French National Centre for Circus Arts, Street Arts and Theater (FR)

Circostrada on vuonna 2003 perustettu noin 30 maan sirkuksen ja katutaiteen kehitys- ja tiedonvälitysorganisaatio, joka tekee kulttuuripoliittisia aloitteita ja toimii sillanrakentajana Euroopan eri maiden kehityshankkeille, organisoi sirkukseen ja katutaiteeseen liittyviä seminaareja ja konferensseja ja tekee alaa kartoittavia selvityksiä ja muita julkaisuja. Circostrada-verkostossa on yli 70 jäsenyhteisöä. Sirkuksen tiedotuskeskus liittyi Circostradan jäseneksi vuonna 2007. www.circostrada.org