Joulushow Soilu striimattuna perjantaina 15.1.2021

  • Sorin Sirkus: Soilu (Kuva: Heikki Järvinen)
  • Sorin Sirkus: Soilu (Kuva: Heikki Järvinen)
  • Sorin Sirkus: Soilu (Kuva: Heikki Järvinen)
Sorin Sirkuksen 35-vuotisjuhlavuoden joulushow Soilu on nyt mahdollista kokea striimattuna perjantaina 15.1.2021 klo 18.00. Soilu vie katsojat talvisiin tunnelmiin ja jännittäviin tilanteisiin kesyttömän luonnon armoille. Mikä on totta ja mikä vanhaa kansantarua? Esiintyvät-ryhmän lahjakkaat nuoret tarjoilevat taitoa, temppuja, tulta ja temmellystä.  
 
Striimilippujen hinnat ovat 15 euroa ja 30 euroa (kannatuslippu). Livestriimi on saatavilla Keikalla.fi -verkkoalustalla, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa ja laadukasta livestriimiä voi katsoa vaikka omalta kotisohvalta. Esityksen tallenne on katsottavissa Keikalla.fi-palvelussa 7 päivän ajan. Liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä.Liput ovat myynnissä ainoastaan ainoastaan lippu.fin verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. 
 
Sorin Sirkuksen joulushow-esitykset peruttiin viime vuoden lopulla Pirkanmaan alueellisten koronasuositusten ja -rajoitusten johdosta. Peruttujen esitysten lippuja ei voi vaihtaa striimilippuihin.
 
Striimin Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/1VMYUgZaA