Helsingin kulttuurin visiot  -verkkokeskustelu 16.2.

Sirkuksen tiedotuskeskuksen aamukahveilla tiistaina 16.2 klo 10.30–12 puhutaan Helsingin kaupungin kulttuuritoiminnan ajankohtaisista painopisteistä ja erityisesti siitä, miten taiteen hyvinvointivaikutusten hyödyntäminen näkyy Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla tällä hetkellä. 

Aamukahvien vieraiksi saamme Helsingin lastenkulttuuripäällikkö Pirjetta Mularin ja suunnittelija Sara Kuusen Kulttuurin edistäminen -palvelusta. Keskustelemme heidän kanssaan työtavoista ja hankkeista, joilla kaupunki palvelee asukkaitaan mm. lastenkulttuurin ja kulttuurisen vanhustyön aloilla yhteistyössä taiteilijoiden ja kolmannen sektorin kanssa. Helsingin kulttuurivisio 2030 (siirryt linkistä toiselle sivustolle) julkaistiin viime keväänä. Tule kuulemaan mitä vieraamme nostavat esiin visiosta, tulevista kehityssuunnista ja ajankohtaisista hankkeista! 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä (Siirryt toiselle sivustolle).
Voit lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. 

PS. Oletko huomannut Helsingin kaupungin uuden avustushaun iäkkäiden ihmisten kulttuuritoiminnan edistämiseen, joka on avoinna 26.2. saakka?  Lue avustuksesta lisää Helsingin kaupungin sivustolta