Supiaisen uutisia joulukuulle 2020

Supiasen joulukuu täyttyy livestream esityksistä. Näitä ’elävänä internetissä’ tyyppisiä esityksiä on tulossa niin Epäsovinnaisen runosirkuksen iltamat! -esitykselle kuin Kiertävän tarina -esityksellemme.

Pahenevan Covid-19 pandemian takia jouduimme valitettavasti siirtämään NÄYTTÄMÖ-teatterin joulukuun vierailut vuodelle 2021.

Näillä näkymin livestream-esityksien lisäksi pääsemme esiintymään vielä samassa tilassa olevalle yleisölle vuonna 2020 seuraavasti:

18.–19.12. Runosirkus-esityksemme vierailee Kuopiossa ITAK-näyttämöllä

22.12. Vierailemme vielä SIRKÜS-esityksellä ja Epäsovinnaisen runosirkuksen iltamat! -esityksellä Kiteellä.

Sirkus Supiainen: Runosirkus

Juha Raution, Miika Nuutisen ja Rauli Katajavuoren folkhenkinen runosirkus-teos yhdistää lavarunouden, jongleerauksen ja singersongwriter-materiaalin hämmentävällä tavalla.

FAQ: Mitä tämä oikein on? Miksi ihmeessä toin lapseni katsomaan tätä? Miten tekstit, musiikki sekä jongleeraus ja muut sirkustekniikat liittyvät toisiinsa? Onko tämä viihdettä vai taidetta? Miksi minä kuulen tästä vasta nyt? Ja miksi tällaista ei tehdä enempää?

Monipuolisuutensa vuoksi Runosirkusta suositellaan niin baareihin kuin suljetuille osastoille.

Esiintyjät: Juha Rautio, Miika Nuutinen, Rauli Katajavuori
Tuotanto: Sirkus Supiainen
Valokuva: Sirkus Supiainen

Kesto: n. 1 h

Kevään 2021 toiminta

NÄYTTÄMÖ-teatterin tulevan kevään residenssivieraat ja vierailuesitykset ja muu ohjelmisto julkaistaan pian! Lisätietoa ja NÄYTTÄMÖ-teatterista löydät täältä: teatterinayttamo.fi

Sirkus Supiaisen sirkuskoulun ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin on nyt auki. Sirkus Supiaisen sirkuskoulu toimii Joensuussa osoitteessa Pilkontie 7, Joensuu. Sirkuskoulusta voit lukea lisää täällä: supiainen.com/projektit/sirkuskoulu