Suomalaisia sirkusryhmiä ja tiedotuskeskus CINARS Webissä 9.–13.11.

Sirkuksen tiedotuskeskus ja joukko suomalaisia sirkusryhmiä & artisteja osallistuu Cinars WEB -tapahtumaan marraskuussa.

Virtuaalikonferenssi ja verkostoitumistapahtuma järjestetään verkossa 9.–13. marraskuuta. Ryhmät ja taiteilijat ovat paikalla virtuaalisilla messuständeillään tapahtuman aikataulujen mukaisesti. Paikalla on edustus seuraavista ryhmistä:

Race Horse Company
Kallo Collective (Sari Lakso)
Kate & Pasi (Pasi Nousiainen)
Pragma Helsinki-agentuuri (Nea Granlund)

Sirkuksen tiedotuskeskuksen kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen osallistuu messuille osana Nordic Square -osastoa yhdessä muiden pohjoismaisten sirkuksen ja tanssin organisaatioiden kanssa. Mukana ovat lisäksemme Tanssin tiedotuskeskus, PAHN Performing Arts Hub Norway, Danish Agency for Culture and Palaces ja Swedish Arts Council.