Agit-Cirkin Jong Oulussa!

Sakari Männistö on ollut syyskuun lopun eristäytyneenä Itä-suomessa, ruskan loisteessa. Karanteenin aikana hänet kutsuttiin puhujaksi Suomi-Instituuttien yhteiseen online keskustelufoorumiin yhdessä Sonya Lindforsin ja Emrecan Tanisin kanssa.  

Sakari nähdään 8.10. ja 9.10. Oulussa, esittämässä teosta JONG, yhdessä Oulun Sinfonian ja kapellimestari Tomas Dupsjöbackan kanssa. JONG on Agit-Cirkin ja Lapin kamariorkesterin yhteistuotanto, joka kantaesitettiin vuonna 2013, ja sen on säveltänyt huikea Lotta Wennäkoski

Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola palasivat Suomeen Liettuan kiertueelta 20.9, jossa he esittivät kolmea eri teosta kahden ja puolen viikon ajan. Kiertue ulottui Itä-Liettuan Visaginasin kaupungista aivan Liettuan läntiseen kolkkaan asti, idylliseen Nidan kaupunkiin. Kiertue saatiin vietyä onnistuneesti läpi, huolimatta koronaviruksen tuomasta epävarmuudesta. 

Liettuasta palattuaan Jenni ja Sasu työskentelivät Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen residenssissä kaksi viikkoa. Residenssin aikana he loivat materiaalia uuteen koko perheen nykysirkusesitykseen, joka saa ensi-iltansa alkuvuonna 2021.