Villa Karon residenssihaku avoinna

Suomalais-afrikkalainen kulttuurikeskus Villa Karo kutsuu taiteilijoita, tieteilijöitä ja kulttuurialan ammattilaisia residenssiin!

Residenssihaku toteutetaan poikkeuksellisesti jatkuvana. Residenssiin voi hakea lokakuun 2020 ja toukokuun 2021 väliselle ajalle. Käsittelemme hakemukset kerran kahdessa viikossa. Syksyn 2021 residenssien (15.8.–31.12.) hakuaika päättyy 15.3. klo 23.59.

Villa Karoon voivat hakea kulttuuri- ja yhteiskunnallisten alojen ammattilaiset, tutkijat ja taiteilijat. Residenssi sopii hyvin niin oman tutkimuksen tekoon tai taiteellisen työn tekemiseen kuin myös esimerkiksi yhteisöllisten projektien toteuttamiseen. Ihanteellista on, jos stipendiaatti pystyy myös tarjoamaan jotakin paikalliselle yhteisölle.

Villa Karon henkilökunta auttaa parhaansa mukaan kontaktien löytämisessä ja työskentelyn järjestämisessä.

Residenssiin ovat tervetulleita myös avecit, ikäraja 16 vuotta. Avecin nimi ja yhteystiedot pitää ilmoittaa ennen residenssin alkamista.

Hakemuksessa tulee olla lyhyt ansioluettelo ja työsuunnitelma, josta käy ilmi residenssin ajankohtatoive. Residenssijakson pituus voi olla enintään 12 viikkoa.

Hakemuksessa tulee käydä ilmi hakijan tai työryhmän tiedot:

-nimi/nimet kuten passissa
-yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero, katuosoite)
-syntymäaika

Hakemukset liitteineen toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa osoitteeseen hakemukset[a]villakaro.org.

Lisätietoja (siirryt toiselle sivustolle)