Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden syyskauden avausnumero ilmestyi 4.9.

Luettavaa on paljon:

Juhana von Bagh hyppää Rikinkeltaisesta taivaasta Paskateoriaan. ”Vanhat naiset näyttämöllä”: Miitta Sorvali ja Johanna Ringbom tekevät työtä omilla ehdoillaan. Lisää suoraa puhetta Antti-Juhani Manniselta, Outi Järviseltä ja Emma Nortiolta, jotka vaativat muutoksia taiteen rahoitukseen.

Entä tapetaanko esitykset ohjelmistosta liian nopeasti, kuten ohjaaja Mikko Roiha on sanonut – kantaa ottamassa myös teatterinjohtajat Mikko Kanninen ja Aino Kivi sekä valosuunnittelija Kalle Ropponen.

Lähikuvassa palkittu ohjaaja Anne Rautiainen yhdistää ohjauksissaan fyysisen ja visuaalisuuden.

Stella Polaris ja Cirko kertovat digitaalisen Gigle-palvelun helpottavan osaa esiintyjien keikkamyynnistä.

Esitysarvioissa elävän yleisön kanssa koettuja esityksiä, kuten 'ennen vanhaan' – ja toivottavasti vastaisuudessakin! Muista turvaväli, käytä maskia, katso esityksiä ja lue tämä lehti!

Vankilateatterin tutkija on sitä mieltä, että taide on aina myös terveydenhoitoa. Onko? Uusia digitaalisia keksintöjä keikkamyyntiin. Och på svenska: Teater Josefinas Johanna Ringbom.

Ilmassa-palstalla muun muassa Tanssikielto, Uusi Lapsuus, Manifesti-festivaali.

Arvioissa muun muassa Teatteri Metamorfoosi: Lehman-trilogia, Kom-teatteri: Poika, Zodiak: Actions x Figures.

Verkkosivuilta www.teatteritanssi.fi löydät lisää poimintoja lehdessä julkaistuista artikkeleista, ohjelmistokalenterin sekä vain verkossa julkaistavia artikkeleita ja arvioita.

Tilaa koko vuodeksi hintaan 49 € (norm. 59 €) tai irtonumero 9 €
www.teatteritanssi.fi/tilaa-lehti

Tehdään yhdessä mahtava kulttuurisyksy!