Sirkus Aikamoisen esityksiä

  • Metsä – The Forest Project
  • Jouni Ruuth: Nahkanaama
  • Circus SaboK
Elokuu oli Aikamoiselle vilkasta aikaa Suomen esitysten osalta. DuoJag-esitys nähtiin viiden eri Folkhälsanshuset-palvelutalon pihalla, Espoo-päivänä kahdesti Sellosalin ulkopuolella, Porvoossa Varjotriennaalissa ja Joensuussa Näyttämön Pilke-festivaaleilla. Metsä – The Forest Project kiersi seitsemän esityksen verran Bromarvin, Joensuun ja Porvoon metsissä. Esitykset järjestettiin yhteistoimin Aikamoisen, Näyttämön ja Teatteri Soittorasian kanssa.
 
Syyskuun ajan ryhmä keskittyy uusien teosten valmistamiseen. Seuraavaksi ensi-illassa on Circus SaboK:n esikoisteos Don’t leave me hanging, joka on Sirkus Aikamoisen yhteistuotanto. Teoksen ensi-ilta on 3.–4.10. Näyttämöllä Joensuussa, lisätietoja: https://teatterinayttamo.fi/?page_id=944
 
Salsa de Satanas -esitystä valmistellaan syksyn ajan. Salsa de Satanas on nykysirkusta, livemusiikkia ja burleskia mustalla huumorilla höystävä räävitön komedia, “burleskin Rammstein”. Esityksen ensi-iltapäivä julkaistaan tuonnempana ajankohtana.
 
Lisää tietoa ja tarkempi esityskalenteri osoitteessa