Agitin teoksia kiertueella

  • Tenho Outdoor (Kuva: Friedhelm Weidelich)
  • Tenho Outdoor (Kuva: Patrik Sennesael)
  • Agit-Cirk: Väkevä. Kuvassa Sasu Peistola. (Kuva: Ari Kauppila)
  • Agit-Cirk: Lyydia. Kuvassa Jenni Lehtinen. (Kuva: Ari Kauppila)
  • Sakari Männistö: JONG

Sasu Peistola ja Jenni Lehtinen kiertävät parhaillaan Liettuassa teoksillaan Tenho Outdoor sekä Väkevä ja Lyydia. Kiertue alkoi 4.9. ja viimeiset esitykset ovat 18.9. Kiertueen aikana nähdään yhteensä 15 esitystä neljässä eri kaupungissa. Kiertue alkoi Visaginasin kaupungista, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Vilnaa. Vilnasta matkustetaan kohti Raseiniain kaupunkia, jonka jälkeen esitykset nähdään vielä Kuurinkynnäksen kauniissa Nidan kaupungissa Länsi-Liettuassa. Kiertueen tunnelmia voit seurata Agit-Cirkin Facebookissa (siirryt toiselle sivustolle) ja Instagramissa (siirryt toiselle sivustolle).

Sakari Männistön JONG-teos nähdään osana Oulu Sinfonian, Uuden Musiikin Lokakuu -festivaalin ja Flow-sirkuksen ohjelmistoa. Kamariorkesterille ja jonglöörille sävelletty JONG nähdään Oulussa Madetojan salilla 8.10. klo 19 ja 9.10. klo 10.

www.agitcirk.com