Wise Foolsin kuulumisia

  • Kuva: Wise Fools
  • Kuva: Wise Fools
  • Kuva: Wise Fools
  • Kuva: Wise Fools

Wise Fools viettää Bremenissä kahden kuukauden sijasta puoli vuotta uuden luomisen ja esiintymisen parissa.

Wise Fools -kolmikko vietti koronakevään Bremenissä, missä heillä oli mahdollisuus treenata ja luoda uutta GOP-teatterin tiloissa. Töiden peruuntumisen takia aikaa riitti niin lajitreeneihin kuin uuden esityksen luomiseen. Kevätkuukausien aikana valmistui Strong Woman -numero, mikä yhdistää komiikkaa ja pyramidi-akrobatiaa. Uusi ulkoilmaesitys, Grandesque, alkaa olla myös viimeistelyä vaille valmis.

Grandesque on helposti liikkuva humoristinen katushow, joka rakentuu pyramidien, hyppynarujen, taikuuden ja leijonan kesytyksen ympärille. Sen ensiesitys yleisön edessä tapahtui 5.8.2020 Bremenissä.

Heinäkuussa GOP Bremen pääsi avaamaan ovensa varietee-yleisölle. Wise Fools esiintyy heinä- ja elokuun ajan Vorhang Auf -nimisessä esityksessä trapetsinumerollaan sekä uudella Strong Woman -numerollaan.

Elokuun lopussa kolmikko osallistuu Sirkum Polaris -ryhmän viimeiseen residenssiin Odensen Dynamo Workspacessa. Kulovalkea-esityksen pre-premiere nähdään 27.8. ja sitä seuraa kolme näytöstä 28.8. ja 29.8. Myöhemmin syksyllä Sirkum Polaris järjestää live streaming -tapahtuman esityksen videosta.