Reflectors: The Veil Project – nykysirkusesitys aikuisille Stoassa syyskuussa 2020

The Veil Project on esitys, joka kuljettaa katsojan ihmismielen sisäiseen maailmaan, joka näyttäytyy päällekkäisten muuttuvien pintojen, köysien, verhojen, varjojen, projisointien ja liikkeen vyyhtinä. Esitys tekee näkyväksi vaiheen, jossa ajatukset ja tunteet ovat vielä suodattamattomina. Verhon takaa paljastuu mielen uusi kerrostuma, ajatusprosessin uusi suunta ja todennäköisesti jälleen uusi verho.

Vyyhdin ytimessä ja sen läpi vaeltaa esityksen osana omia aikojaan kissa, joka vapaasta tahdostaan kohtaa ilma-akrobaatti Salla Hakanpään strukturoidun liikkeen, nousevat ja laskeutuvat verhot sekä yleisön katseen – jos on kohdatakseen.

Esityksen kesto on noin tunnin. Ikäsuositus: 12+

The Veil Project on toinen Reflectors-työryhmän tekemä koko illan nykysirkusesitys. Ryhmään kuuluu projektikuiskaaja ja valo- sekä videosuunnittelija Ainu Palmu, sisältöä ajatuksistaan ammentava ilma-akrobaatti Salla Hakanpää, Anne Jämsä, joka keksii ilmiasuja ajatuksille sekä suunnittelee puvustusta, dramaturgi ja ajatuksen kirkastaja Eira Virekoski sekä äänisuunnittelija Joonas Pehrsson, joka tuo äänen myös kaikelle sille, jolle ei ole sanoja.

Esitykset:
23.9.2020 klo 19
25.9.2020 klo 13 ja klo 19
26.9.2020 klo 19
27.9.2020 klo 15
Liput: https://www.lippu.fi/artist/reflectors/

Esityspaikka:
Stoa
Turunlinnantie 1
00900 Helsinki

Yhteistyössä:
Zero Gravity Company

Lisätietoja:
Ainu Palmu
, puh. 040 5665 282

Tapahtuma Stoan sivuilla (siirryt toiselle sivustolle)