Sirkuskoulu Kuu etsii sirkusohjaajaa kaudelle 2020-2021

Etsimme ohjaamisesta innostunutta koulutettua tai muuten vahvan sirkus/tanssi/teatteri/parkour/liikuntataustan omaavaa hyvää tyyppiä osa-aikaiseen, tuntipalkkaiseen työsuhteeseen kaudeksi 2020-2021 ja mahdollisesti myös siitä eteenpäin. Kausi Sirkuskoulu Kuussa kestää elokuusta toukokuuhun. Työsuhde alkaa elokuussa.

Opetukseen kuuluu perusryhmien ja lajituntien opettaminen sekä tarvittaessa sirkussynttärit ja leirit.

Sirkuskoulu Kuu on perustettu Kokkolassa vuonna 2019. Ryhmiä on viikossa yli 20 kaikenikäisille vauvoista aikuisiin. Tulevalla ohjaajalla on hyvät mahdollisuudet päästä myös vaikuttamaan uuden koulun kehittymiseen.

Hakijalta toivomme hyviä akrobatiataitoja sekä muiden sirkuslajien monipuolista osaamista. Tarvittaessa opastamme lisää sirkuslajeissa. Ennen kaikkea toivomme hyviä ryhmänohjaustaitoja, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta. Plussaa on ajokortin omistaminen.

Ohjaajan palkkauksessa huomioidaan koulutus ja aiempi työkokemus.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen

Sara Airola
Sirkuskoulu Kuu
Asentajantie 17
67600 Kokkola
0407090225
www.sirkuskoulukuu.fi
Instagram: sirkuskoulu_kuu (siirryt toiselle sivustolle)
Facebook: Sirkuskoulu Kuu (siirryt toiselle sivustolle)

Kälviä Arts- sirkuslinja:
https://www.kpedu.fi/hakijalle/kansanopisto/koulutus/k%C3%A4lvi%C3%A4-arts–taidelinjat-2020-2021_(l6692)