Company Uusi Maailma hakee notkeusakrobaattia monitaiteiseen Subreal -näyttämöteokseen

Subrealistinen maailmanjärjestys valmistetaan improvisatoristen harjoituksien ja kokonaisvaltaisen työryhmätyöskentelyn kautta kohti tarkkaan viimeisteltyä, läpisävellettyä vahvasti visuaalista esitystä, joka fuusioi vapaasti eri taiteen tyylilajeja – esityksen genrenä sanaton visuaalinen teatteri/nykysirkus/fyysinen teatteri/tanssi. Teoksessa tulee olemaan kolme esiintyjää, joiden lisäksi ydintyöryhmässä on ohjaaja-koreografi, valosuunnittelija, ääniteknikko ja säveltäjä.

Subreal kantaesitetään Keski-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla loppukeväästä ja syksyllä 2021; kolme-neljä esitysjaksoa (4-7 päivää), jonka jälkeen pyritään järjestämään muita esityspaikkoja Suomesta ja/tai ulkomailta. Ensimmäinen harjoitusjakso, esityksen maailman luominen visuaalisista lähtökohdista, oli elokuussa 2019. Loput neljä harjoitusjaksoa (4-7 pv / Helsinki ja Keski-Suomi)) ovat syksyllä 2020 ja keväällä 2021.

Vapaamuotoiset hakemukset (mieluusti videoviiitteiden kera) viimeistään 19.6.20:

-> sovitaan mahdollisimman pian henkilökohtainen tapaaminen / testitreenit.

Palkkaus sopimuksen mukaan / tällä hetkellä mielellään vähän alle TES: Projekti on saanut tukea Suomen kulttuurirahastolta ja Taiteen edistämiskeskukselta, mutta kokonaisrahoituksesta puuttuu vielä joitakin tuhansia.

Company Uusi Maailma on vuonna 2006 perustettu viidessä eri maassa esiintynyt jyväskyläläinen monitaiteinen esittävän taiteen ryhmä: www.uusimaailma.org

Subreal: http://uusimaailma.org/fi/subreal-2/

Lisätietoja 050 5620476 / Seija Hakkarainen, Taiteellinen johtaja-ohjaaja-tuottaja