Company Kate & Pasi – Esityksiä koronakriisin aikana

Koronapandemian takia ryhmän kaikki esiintymiset sekä kesän 2020 kiertue on jouduttu perumaan.

Olemme yrittäneet keksiä keinoja, miten voimme tästä selvitä sekä henkisesti että taloudellisesti. Kaipuu lavalle on suuri ja matkakuume kasvaa. Huhtikuun sekä toukokuun aikana kävimme esiintymässä taloyhtiöiden pihoilla. Vastaanotto oli erittäin positiivista ja saimme esiintymispyyntöjä myös vanhainkodeilta sekä palvelutaloilta. Kesäkuussa esiinnymme
palvelutalojen pihoilla Uudellamaalla.

Lue YLE:n artikkeli pihasirkuksesta: https://yle.fi/uutiset/3-11333007
MTV3 uutisten tallenteen voit katsoa tästä linkistä (siirryt toiselle sivustolle)

Pihasirkuksen lisäksi osallistuimme maailmanlaajuiselle World Buskers United Festivalille (siirryt toiselle sivustolle), joka järjestettiin 30.–31. toukokuuta 2020. Festivaali toteutettiin virtuaalisesti livelähetyksen kautta. 24 tuntia kestävän festivaalin aikana jokainen artisti esitti kymmenen minuutin mittaisen esityksen. Festivaalilla oli mukana yli 100 artistia ympäri maailman. Tämä oli meille ikimuistoinen kokemus.

Lähetyksen tallenteet voi katsoa myös YouTubesta (siirryt toiselle sivustolle)

www.kate-pasi.com