Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden keväinen numero 3-4/2020 ilmestynyt

Kansien välissä runsaasti painavaa ja kevyttä asiaa!

Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto ja KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen kirjoittivat kuukauden ajan koronapäiväkirjaa. Anna Krogerus kertoo verkkoteatterin pystyttämisestä ja näyttelijät Kaisa Hela, Rinna Paatso ja Suvi-Sini Peltola kertovat mitä kaikkea onkaan tullut uralla eteen.

Ohjaaja Jakob Öhrmanilla on erityinen suhde Hamletiin. Palkittu näyttelijä Miiko Toiviainen elää kepeää elämää kovalla työllä ja tanssitaiteilija Sanna Kekäläinen valmistaa ensi-iltaa Kansallisteatterin suurelle näyttämölle.

Arvioissa muun muassa Teatteri Taiminen Koulun Kingi, Kokkolan kaupunginteatterin, Tampereen Teatterin ja Turun kaupunginteatterin Niskavuori-tulkinnat, Svenska Teaternin Vi är bara mänskor ja Kemin kaupunginteatterin Kahlo.

Ilmassa-palstalla muun muassa Hangö Teaterträff verkossa, Zodiak suuntaa syksyyn, Saimaan Teatteri kiertää seurojentaloissa, uusia johtajia… Kesäteatteriakin löytyy, usko tai älä!

Verkkosivuilta www.teatteritanssi.fi löydät lisää poimintoja lehdessä julkaistuista artikkeleista, ohjelmistokalenterin sekä vain verkossa julkaistavia artikkeleita ja arvioita.

Tilaa koko vuodeksi hintaan 49 € (norm. 59 €) tai irtonumero 9 €
www.teatteritanssi.fi/tilaa-lehti

Aurinkoista kesää!