Osallistujat Prahan-verkostoitumis­matkalle valittu

Elokuulle 2020 suunniteltu sirkustaiteilijoille ja -tuottajille suunnattu verkostoitumismatka Prahaan siirtyy matkustusrajoitteiden ja mm. Letní Letna -festivaalin peruuntumisen vuoksi uuteen, erikseen matkalle valittujen osallistujien kanssa sovittavaan ajankohtaan syksyllä 2020 tai talvella 2021.

Matkan tavoitteena on tukea alan ammattilaisten kansainvälistymistä ja tarjota mahdollisuuksia verkostoitumiseen ammattilaisten kanssa. Tiedotuskeskus myöntää valituille osallistujille matkatukea ja organisoi ohjelman tapaamisineen. Matkan osallistujat valittiin avoimen haun kautta. Lisätietoja matkasta hakuilmoituksessa.

Verkostoitumismatkalle valitut taiteilijat:
Sirkustaiteilija Jenny Mansikkasalo
Sirkustaiteilija Milla Kurronen
Sirkustaiteilija Petri Tuominen
Sirkustaiteilija Olli Vuorinen, Nuua
Sirkustaiteilija Milla Järvinen

Tiedustelut: Lotta Nevalainen,