Hae verkostoitumismatkalle Prahaan elokuussa

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää verkostoitumismatkan Prahaan 18.-20.8.2020. Matkalle voivat hakea kaikki sirkustaiteilijat ja -tuottajat, joilla on halu verkostoitua kansainvälisesti. Verkottumismatkalle valitaan mukaan 3-4 osallistujaa. 

Hakuohjeet alla. Hakuaikaa jatkettu, deadline 19.4.!

Matkan ohjelmaan kuuluu:
Vierailuja Prahassa, mm. Cirqueon-keskus, Jatka78 -esitystila, tapaaminen Tšekin teatteri-instituutin ja muiden paikallisten festivaali-, residenssi- ja sirkus- ja esittävien taiteiden toimijoiden kanssa. Osallistuminen samana ajankohtana järjestettävälle Letní Letna -festivaalille ja Circostrada-verkoston (siirryt toiselle sivustolle) yleiskokouksen ammattilaisohjelmaan osallistuminen. Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Huomasithan myös haun kansainvälistymisvalmennukseen 27.5.? Voit hakea sekä tälle matkalle että valmennukseen, tai vain jompaan kumpaan: Haku koulutukseen

Matka- ja majoitustuki osallistujille:

Sirkuksen tiedotuskeskus tukee matkakuluja max. 400 euroa. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matkakulujen lisäksi ruokailut, päivärahat, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut, kuten esim. esitysliput festivaalilla. 

Lue lisää Letní Letna -festivaalista täältä: https://letniletna.cz/en/

Osallistujat sitoutuvat tekemään tiedotuskeskuksille matkaraportin, joka julkaistaan blogikirjoituksena tiedotuskeskusten sivuilla.   

Kuinka hakea mukaan?

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Tiedotuskeskus valitsee osallistujat hakemusten ja oman asiantuntija-arvionsa perusteella.

Lähetä lyhyt hakemus sähköpostilla viimeistään 19.4.2020 mennessä Lotta Nevalaiselle .

Päätökset tehdään hakemusten perusteella kevään aikana.