Etäaamukahvit sirkus­toimijoille huhtikuussa

Kahvittelua & kuulumisia netin välityksellä

Mitä kuuluu sirkusväki ympäri Suomen? Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa, joten nyt jo jonkinlaiseksi perinteeksi muodostuneet aamukahvitapaamisemme siirtyvät vallitsevien olosuhteiden tähden kevään ajaksi internetiin. Tule jakamaan kuulumisiasi kollegoittesi kesken kerran viikossa!

Järjestämme kaikille sirkustoimijoille suunnattuja huhtikuun aamukahveja etäyhteydellä Google Hangouts-palvelussa. Voit liittyä mukaan linkin kautta.

ke 6.5. klo 10.00–11.30 Sirkuksen uutisrinki.
Kuulumisten vaihtoa näissä poikkeuksellisissa oloissa. Voit liittyä mukaan oman aikataulusi puitteissa. Vaihdetaan kuulumisia suomeksi tai englanniksi. You always are welcome to participate in English as well, especially this Wednesday. 

Avoin Hangouts-linkki aamukahveille: https://meet.google.com/ujf-cxub-bwb

Nähdään internetissä, omat kahvit mukaan! ☕️

Menneet tilaisuudet:
ke 8.4. klo 10.00–11.00 Sirkuksen uutisrinki.
Kuulumisten vaihtoa näissä poikkeuksellisissa oloissa. Voit liittyä mukaan oman aikataulusi puitteissa.

pe 17.4. klo 11.00–12.30 Teemana työhyvinvointi.
Kokoonnutaan Hangouts-meetissa klo 11.00 ja vaihdetaan kuulumisia. Tuottaja Niina Juutilainen tulee mukaan keskusteluun klo 11.30. Niina on perehtynyt vapaan kentän työhyvinvointikysymyksiin ja kirjoittaa aiheesta artikkelisarjaa TeMen verkkolehdessä Metelissä: Kohti työhyvinvointia, tuottaja! | Voiko tuottaja voida hyvin vapaalla kentällä?

ke 22.4. klo 10.00–11.00 Mitä kuuluu ammattiliitolle?
Aamukahvien vieraana Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry:n puheenjohtaja Veera Lamberg.

Onko sinulle sirkusammattilaisena syntynyt kysymyksiä Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry:lle? Onko sinulla kysymyksiä nykyhetkeen liittyen? Nyt on loistava tilaisuus esittää kysymyksesi sirkustaiteilijoiden ammattiliiton puheenjohtajalle Veera Lambergille, joko nimelläsi tai nimettömänä.

ke 29.4. klo 10.00–11.00 Tunnetko Teatterikeskuksen?
Vt. toiminnanjohtaja Kaisa Paavolainen kertoo Teatterikeskuksen palveluista ja ajankohtaisista kuulumisista aamukahvittelijoille.