Floor is Yours! webinaari 3.4.2020: Poikkeustilanteen herättämien tunteiden ja kokemusten käsittely

Esittävien taiteiden parissa työskentelevät ovat joutuneet poikkeuksellisen kuormittaviin olosuhteisiin koronaepidemiasta johtuen. Tämä kaikkia koskettava tilanne voi ymmärrettävästi herättää monenlaisia huolen ja epävarmuuden tunteita; saattaa jopa tuntua siltä, ettei voi olla varma enää oikein m­istään.
 
Floor is Yours! -hanke järjestää maksuttoman webinaarin kaikille esittävien taiteiden parissa työskenteleville, jonka tavoitteena on auttaa osallistujia tunnistamaan ja käsittelemään niitä reaktioita, joita poikkeustilanne aiheuttaa itsessä ja muissa.
 
Webinaari tarjoaa mahdollisuuden purkaa nykytilanteeseen liittyviä tunteita ja kokemuksia asiantuntijoiden tuella. Tilaisuus toteutetaan ”Henkinen ensiapu™” -mallin mukaisesti. Malli on kehitetty poikkeavien tilanteiden aiheuttamien kokemusten purkuun ja yhteiseen käsittelyyn esimerkiksi työyhteisöissä.
 
Aika: perjantai 3.4.2020 klo 13.00-15.00.
Kenelle: Sinulle, joka työskentelet teatterin, musiikin, tanssin, oopperan, sirkuksen, tv- ja elokuva-alan tai muiden esittävien taiteiden parissa, missä tahansa tehtävissä.
 
Ilmoittaudu viimeistään 2.4.2020: https://link.webropolsurveys.com/EP/39438783477F2719
Webinaari on maksuton. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet pe 3.4. aamupäivällä.
 
Lisätietoja Floor is Yours! -tutkimushankkeesta: www.ttl.fi/floorisyours