ArtTeatro: Saariston sirkusfestivaali & keinutrapetsin opetusta

ArtTeatron järjestämän Saariston sirkusfestivaalin artistivalinnat on tehty. Tänä vuonna maneesilla nähdään suomalaisia ja englantilaisia taiteilijoita The Arctic Ensemble -ryhmästä esityksessä nimeltä Circus Madigan – Putoava pisara. Kuudes Saariston Sirkusfestivaali järjestetään 4.7.-8.8.2020 Kustavissa. Esiintyjähakemuksia tuli tänä vuonna ennätysmäärä. Sirkusfestivaali järjestää yhteensä 15 esitystä akselilla  Kustavi, Turku ja Naantali.
 
Keinutrapetsin yksityistunteja annetaan SirkusStudiossa Kustavissa. Huippuohjaajana toimii Cirque du Soleilissakin taiteillut Pauliina Räsänen, jolla on 20 vuotta kokemusta kanadalaistyylisestä keinutekniikasta. Keinuvan trapetsin yksityistunnit voidaan sovittaa taiteilijan aikataulun ja tarpeen mukaan. Kierteiden ja volttien opiskelu tehdään turvallisesti psykofyysiset tekijät huomioon ottaen. Yksityistunteja annetaan pitkin vuotta ja Saariston Sirkusfestivaalin yhteydessä kesäkaudella.