Uskomattomat huimapäät tulevat Flow-sirkukseen: Company Soon – Gregarious kertoo urheilusta ja kaveruudesta

Oululaisen Flow Productionsin tuottama Flow-sirkus -esityssarja jatkuu helmikuussa ruotsalais-espanjalaisen akrobaattikaksikon esityksellä. Cirque du Soleil -veteraanit Nilas Kronlid ja Manel Rosés tuovat teoksensa Gregarious kulttuuritalo Valveen Valvesaliin 17.-21.2.2020.

Gregarious on rehellinen, hikinen ja leikkisä teos urheilusta ja kaveruudesta. Se välttelee olemasta eeppinen tai sankarillinen. Sen sijaan teos käsittelee akrobatian ja huumorin kautta ystävysten suhdetta, johon kuuluu niin yhteistyötä kuin ristiriitoja. Esiintyjät sekoittavat teatterillisia elementtejä huikeisiin sirkustekniikoihin: he käyttävät vipulautaa, kiinalaista tolppaa ja pariakrobatiaa. Tuloksena on huikean taitava, erittäin viihdyttävä ja hillittömän hauska teos.

Kronlid ja Rosés ovat perustaneet Company Soonin. He ovat opiskelleet Tukholman taideyliopistossa, jonka jälkeen he ovat työskennelleet mm. ruotsalaisessa Cirkus Cirkörissä ja kanadalaisessa Cirque du Soleilissa. Flow Productions toteuttaa vierailun yhteistyössä kulttuuritalo Valveen kanssa.

Company Soon – Gregarious (traileri)

Liput näytöksiin kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä 08-558 47575 tai Ticketmaster.fi

ESITYKSET:
Valvesali
Ma 17.2. klo 11
Ti 18.2. klo 11
Ke 19.2. klo 11
To 20.2. klo 19
Pe 21.2. klo 11