NuoraNORD saa jatkoa uudesta Incubator-hankkeesta

Sirkuksen tiedotuskeskus on käynnistänyt uuden Nuora-hankkeen. Pohjoismainen kulttuuripiste on myöntänyt NuoraNORD Incubator -hankkeelle 40 000 euron rahoituksen vuodelle 2020. Hanke on suunnattu Pohjoismaissa ja Baltiassa rakenteiden ja jatkuvan rahoituksen ulkopuolisille sirkusprojekteille, uutta luoville iduille, jotka tarvitsevat erityistä tukea kasvaakseen.

Sirkuksen tiedotuskeskuksen partnerit hankkeessa ovat Dynamo Workspace for Circus (Tanska), Cirkus Cirkör (Ruotsi), Riga Cirks (Latvia), Arts Printing House (Liettua) ja Eesti Tsirkusekeskus (Viro). Incubator-hankkeeseen osallistuu yksi itu (initiative) kustakin maasta. Tavoitteena on luoda verkosto osallistujien välille vertaistuen jakamiseksi ja auttaa heitä kehittämään ideaansa ohjatussa työpajassa sekä tukea toiminnan toteutumista myös pienellä rahallisella avustuksella.

Suomen osallistujan haku toteutetaan helmi-maaliskuun aikana. Seuraa tiedotustamme!

Incubatorin hankekoordinaattorina on aloittanut helmikuun alusta Kaisa Tiainen, joka on työskennellyt Sirkuksen tiedotuskeskuksessa tilastonlaatijana vuosina 2016–18.