Circ2M duon kuulumisia

  • (Kuva: Reino Koivula)
  • (Kuva: Reino Koivula)

Joensuu saa vieraakseen Circ2M duon Drops of Symbiotic Interactions –teoksen.

Teos on nähtävillä Joensuun Näyttämöllä 7.-8.3.2020. Näytökset sekä lauantaina että sunnuntaina kello 19.00.

Drops of Symbiotic Interactions – köysisidonnainen nykysirkusteos käsittelee aiheenaan symbioosia. Symbioosilla tarkoitetaan biologiassa kahden tai useamman eliölajin läheistä yhteiselämää. Teoksessa syvennytään esiintyjien välisten suhteiden kautta symbioosiin neljään luokkaan: parasitismiin, kommensalismiin, amensalismiin ja mutualismiin. Jokaisella luokalla on omanlaisensa säännöt, jotka määrittävät suhteen luonteen.

Esiintyjien lisäksi keskiössä ovat köydet, jotka kuvastavat symbioosille ominaista fyysistä sidettä. DoSI on kaunistelematon ja innovatiivinen sekä tanssillinen ilma-akrobatiateos.

Kantaesitys nähtiin Turussa, Barker-teatterissa syyskuussa 2019.

Liput ja lisätiedot: https://www.facebook.com/events/2492334541034237/
Suunnattu nuorille ja aikuisille (myös lapset ovat viihtyneet)

Kesto n. 50 min
Konsepti: Circ2M
Esiintyjät: Myrsky Rönkä ja Marjut Hernesniemi
Musiikki: Teemu Kiiskilä
Valot: Paul Damade

Esitystä ovat tukeneet Taike Varsinais-Suomi, SKR Varsinais-Suomi, TOP-säätiö, Cirko-uuden sirkuksen keskus, Sirkus Faktori, Barker-teatteri, Turun vapaan taiteen näyttämö

Kohti kesää!

Kaamoksen aikana duon köysiperhe on kasvanut kahdella upealla köydellä. Mukaan ovat liittyneet vanha ja virttynyt rouva Rönttönen, sekä nuori ja solakka Mallakhamb. Uudet perheenjäsenet on otettu mukaan harjoituksiin innolla. Tulokkaat odottavat tulevaa merellistä kesää jännityksestä pingottuneina. Näistä myöhemmin lisää.