Hae sirkuksen ja tanssin verkostoitumismatkalle Pietariin 25.3.–29.3.2020

Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskukset järjestävät yhteisen tanssi- ja sirkuskentän taiteilijoille ja tuottajille suunnatun verkostoitumismatkan Pietariin 25.3.–29.3.2020. Verkostoitumismatkalle valitaan mukaan 3 tanssin ja 3 sirkuksen taiteilijaa tai tuottajaa, joille kansainvälinen toiminta ja verkostoituminen Venäjällä on ajankohtaista.

Matkan aikana

Verkostoitumismatkan ohjelmaan kuuluu tutustuminen pietarilaisiin esittävien taiteiden organisaatioihin ja näyttämöihin. Ohjelmaan kuuluu muun muassa:

  • Vierailu Dance4Kids-festivaalilla ja Kannon Dance -keskuksessa
  • Tutustuminen esittävien taiteiden Sdvig-teatteriin
  • Tutustuminen Upsala-sirkukseen
  • Vierailu Pietarin talvisirkuksen museoon ja arkistoon
  • Tutustuminen Suomen Pietarin-instituuttiin

Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matkan osallistujia edellytetään laatimaan yhteinen blogiteksti matkan annista valokuvien kera mahdollisimman nopeasti matkan päättymisen jälkeen. Blogiteksti julkaistaan tiedotuskeskusten verkkosivuilla ja kuvamateriaalia tullaan käyttämään tiedotuskeskusten viestinnässä mm. sosiaalisen median kanavissa.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:

Tanssin tiedotuskeskuksen Venäjä-ohjelma tukee junalippu- ja majoituskuluja sekä tarjoaa Dance4Kids-festivaalin esitysliput. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi viisumikulut, ruokailut, julkinen liikenne sekä muut mahdolliset kulut. 

Kuinka hakea mukaan?

Ilmoita kiinnostuksestasi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot millä tavalla osallistumisesi tukisi ammatillista kehitystäsi erityisesti Venäjällä sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Lähetä suunnitelmasi sähköpostilla viimeistään pe 31.1.2020 mennessä Lotta Nevalaiselle .

Tiedustelut: p. 050 303 8339 tai p. 044 237 7459