Flow-sirkuksen kevätkausi 2020 alkaa huikealla vierailulla: Jäntti&Venna – Ballantine Scale

  • Jäntti & Venna: Ballantine Scale. Photo: Ulla Kokki
  • Ballantine Scale (Kuva: Ulla Kokki)

Oululaisen Flow Productionsin tuottama Flow-sirkus -esityssarja käynnistyy jälleen tammikuussa. Ensimmäisenä esityksenä nähdään Jäntti&Venna: Ballantine Scale. Teos nähdään Kiimingin Syke-talossa 25.1.2020 sekä kulttuuritalo Valveen Valvesalissa 28.1.-1.2.2020.

Suomi-palkinnolla vuonna 2019 palkitun, oululaislähtöisen ilma-akrobaatti Ilona Jäntin ja laulaja-lauluntekijä Aino Vennan uusi yhteisteos Ballantine Scale kutsuu yleisön teatteritilaan luotuun mystiseen maailmaan, suureen valkeaan telttaan meren rannalle. Runollinen ja salaperäinen esitys yhdistää Jäntin innovatiivista ilma-akrobatiaa Vennan säveltämään ja sovittamaan musiikkiin. Teos tutkii ulko- ja sisätilan rajapintaa, luontoa ja kulttuuria, päivän ja yön taitekohtaa. Auringon laskettua, hämärän saavuttua maailma muuttaa muotoaan, kenties pysyvästi.

Teoksen lavastuksesta vastaa Pavla Kamanov ja valosuunnittelusta Kauri Klemelä. Esityksen nimi Ballantine Scale viittaa asteikkoon, joka mittaa merenrannan lajiston perusteella, kuinka suojainen ranta on. Teos sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille.

Flow Productions toteuttaa vierailun yhteistyössä kulttuuritalo Valveen kanssa.

Ilona Jäntin nettisivut: https://ilmatila.com/

Aino Vennan nettisivut: http://www.ainovenna.com/

Liput näytöksiin kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä 08-558 47575 tai ticketmaster.fi

Lisätietoja: flowprod.fi / / puhelin 0400-938164

Teoksen trailerina toimii Aino Vennan musiikkivideo Love Hurts: