Flow-sirkuksen kevätkaudella seitsemän huippuvierailua

  • Ballantine Scale (Kuva: Ulla Kokki)
  • Breaking Point (Kuva: Johannes Ferm Winkler)
  • Rapid Eye Company: W/Hole (Kuva: Sõren Meisner)

Oululaisen Flow Productionsin tuottama Flow-sirkus -esityssarjassa nähdään kevätkaudella kaikkiaan seitsemän kotimaista ja kansainvälistä huippuvierailua. Sarja käynnistyy tammikuussa, jolloin ensimmäisenä esityksenä nähdään Jäntti&Venna: Ballantine Scale. Suomi-palkinnolla vuonna 2019 palkitun, oululaislähtöisen ilma-akrobaatti Ilona Jäntin ja laulaja-lauluntekijä Aino Vennan yhteisteos nähdään Kiimingin Syke-talossa 25.1.2020 sekä kulttuuritalo Valveen Valvesalissa 28.1.-1.2.2020.

Helmikuussa Oulussa nähdään Company Soonin Gregarious 17.-21.2.2020. Ruotslais-espanjalaisen akrobaattikaksikon Nilas Kronlidin ja Manel Rosésin hikinen ja leikkisä teos urhelusta ja kaveruudesta sekoittaa teatterillisia elementtejä huikeisiin sirkustekniikoihin.

Oulun Musiikkijuhlien yhteydessä Valveella nähdään 13.3.2020 Jay Gilligan & Pekka Kuusisto: Melodic Objects. Jonglöörin ja muusikon työskentely sisältää täysin suunnitelmallista että improvisoitua materiaalia, ja ilmaisu liukuu keskittyneen ja pölvästin välillä.

Weibel & Weibel Co. tuo teoksensa Breaking Point Ouluun 24.-26.3.2020. Hämmästyttävä teos on esitys jännitteestä ja siitä, kuinka pitkälle sitä voi venyttää. 

Vedet silmiin herauttava Trygve Wakenshaw & Barnie Duncan -duo esittää hysteerisen hauskan, toimistomaailmaa slapstickin keinoin ruotivan teoksensa Mad Office Oulun teatterissa 6.-7.4.2020. 

Huhtikuussa Flow-sirkuksen ohjelmisto jatkuu klovnerialla, kun Kallo Collectiven klovnit Inga Björn ja Kristiina Tammisalo tuovat teoksensa Receptionists Oulun teatteriin 21.4.2020.Sanatonta esitystä on luonnehdittu hervottomaksi täysosumaksi!

Flow-sirkuksen kevätkausi huipentuu tanskalaisen Rapid Eye Companyn vierailuun. W/Hole nähdään Valveella 21.-22.4.2020, jolloin teoksesta on kolme esitystä. Jonglöörit Petter Wadsten ja Samuel Gustavsson tuovat lavalle epäatavallisen välineistön:  9 lapiota, 76 metriä köyttä, kolmet tikkaat ja yhden termospullon. Hassu ja sydämellinen teos syntyy kahden antisankarin vähäpuheisesta suhteesta ja lakonisesta huumorista.

Flow-sirkus jatkaa Taidetestaajat-hankkeessa myös vuonna 2020 ja on ylpeä isännöidessään tänä vuonna jopa 2000:a Taidetestaajaa.

Liput näytöksiin kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä 08-558 47575 tai ticketmaster.fi

Lisätietoja: flowprod.fi