Ammattilaisliput Lumo Companyn ensi-iltansa saavaan Kiljaise ennen kuin tipahtaa -esitykseen

Lumo Company aloittaa vuoden 2020 tuomalla uuden nykysirkusteoksensa Kiljaise ennen kuin tipahtaa ensi-iltaan Verkatehtaalla Hämeenlinnassa. Teosta esitetään Verkatehtaalla 23. ja 24.1.

Kiljaise ennen kuin tipahtaa on nuorallatanssijan ja jonglöörin yhteisteos, jossa jongleerausrenkaat pyörivät ohuella vaijerilla nuorallatanssijan tasapainoillessa sen päällä ja ilmassa lentävät renkaat pujottelevat vaijerilla tanssivien jalkojen lomassa. Toisiinsa kietoutuneet renkaat ja määrätietoiset askelkuviot maalaavat jonglöörille ja nuorallatanssijalle oman maailman, jossa nuorallatanssijan polulle osuvat renkaat luovat sekä esteitä että uusia mahdollisuuksia. 

Teoksen esiintyjät,  nuorallatanssija Sini Napari ja jonglööri Kanerva Keskinen, tuovat sirkuskentälle uusia oivalluksia ja haastavat itseään yli lajirajojen. Esitys pohjautuu visuaalisuuteen, näyttävään lajeja yhdistävään sirkustekniikkaan ja kahden yksilön väliseen kisailuun. 

Kumpi on tärkeämpää ystävyys vai voitto? 
Entä oma tila vai yhteinen aika?
Saako huijata, jos siitä ei jää kiinni? 

Entä miten rock’n roll liittyy tähän kaikkeen?

Ammattilaislipputarjous uutiskirjeen tilaajille

Sirkuksen tiedotuskeskuksen uutiskirjeen tilaajille liput Lumo Companyn Kiljaise ennen kuin tipahtaa -esitykseen 23.1 ja 24.1. 10 € (hinta alkaen toimituskuluineen). Liput voi ostaa osoitteesta ticketmaster.fi koodilla Sirkus10 tai Verkatehtaan Lippukaupasta. Lipputarjous voimassa 13.–19.1. Lippuja saatavilla rajoitettu määrä.

Esitykset Verkatehtaalla:
23.1. klo 19.00
24.1. klo 19.00

Kesto: 45 min, ei väliaikaa
Ikäsuositus: yli 6-vuotialle

Lisätietoa esityksestä