Vuoden 2020 haku Hiljaisuus-residenssiin käynnistyy 17.12.2019!

  • DEEP-työryhmä Kaukosessa.

Hiljaisuus-residenssi on esittäviin taiteisiin keskittyvä monitaiteinen ja kansainvälinen taiteilijaresidenssi, joka toimii Kittilässä Kaukosen kylässä. Residenssitaiteilijat valitaan avoimella haulla, joka päättyy 31.1.2020.

Hakeminen Hiljaisuus-residenssiin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen . Hakemukseen liitetään työsuunnitelma, toive ajankohdasta ja residenssijakson pituudesta, työryhmän tiedot (henkilömäärä ja työryhmän jäsenten esittelyt), taiteilijan tai työryhmän toiveet residenssityöskentelyjaksolle, hakijan oma ehdotus yleisölle avoimen tilaisuuden muodoksi (demo, yleisökeskustelu, avoimet harjoitukset, työpaja, kouluvierailu tms.) sekä tieto mahdollisesta työskentelylle jo myönnetystä rahoituksesta.

Lue lisää: https://www.hiljaisuusfestivaali.fi/residenssi/