Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin kumppanihaku

Yhteistyökumppani Venäjältä kulttuuriyhteistyöhön!

Onko Venäjällä sirkus, jonka kanssa haluaisit tehdä yhteistyötä? Haluaisitko kutsua venäläisen sirkustaiteilijoita vierailulle Suomeen? Haaveiletko intensiivikurssin tai sirkusleirin toteuttamisesta yhdessä venäläisten kanssa? Kehitä oma ideasi 29.2.2020 mennessä ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön!

Yhteistyökumppanihaku on avoin ja maksuton kaikille

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Partneria yhteistyöhön voivat etsiä foorumin kautta niin erilaiset organisaatiot, yhteisöt kuin yksittäiset toimijat sekä ammattilais- että harrastajatasolla. Foorumitoiminnassa ovat edustettuina laajasti kaikki kulttuurin ja taiteen alat.

Yhteistyökumppanin etsimisen Venäjältä käynnistät täyttämällä 29.2.2020 mennessä hanke-ehdotuslomakkeen osoitteessa https://www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku (siirryt toiselle sivustolle).

Tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta https://www.kultforum.org/fi/lisatietoa-ja-ohjeet (siirryt toiselle sivustolle). Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat vastaavat suomalaisten tekemiin yhteistyöehdotuksiin kevään aikana, ja saat itse päättää, kenen kanssa aloitat neuvottelut. Voit tuoda kulttuurifoorumiin myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta foorumissa. Täytät vain hanke-ehdotuslomakkeen.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi – kohtaamis- ja verkostoitumispaikka

Sinulla on mahdollisuus osallistua 2.-3.10.2020 Lahdessa järjestettävään kulttuurifoorumitapahtumaan ja neuvotella siellä venäläisen yhteistyökumppanisi kanssa tulkin avustuksella. Samalla pääset osallistumaan foorumin mielenkiintoisiin seminaareihin ja tapaamisiin, voit verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa sekä saada hanke- ja rahoitusneuvontaa. Osallistumalla foorumiin voit myös hakea hankkeellesi starttirahoitusta tapahtumaan jälkeen. Lisätietoa starttirahoituksesta osoitteesta https://www.kultforum.org/fi/rahoitusmahdollisuuksia (siirryt toiselle sivustolle).

Foorumitoiminta käynnistyi vuonna 2000 ja kuluneiden vuosien aikana foorumin kautta on löydetty kumppanit lähes 1500 yhteistyöideaan.

Suomi-Venäjä-seura on kulttuurifoorumin pääjärjestäjä yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa.

Lähde mukaan antoisaan yhteistyöhön ja ylläpidä suomalais-venäläistä kulttuuridialogia! Tee hanke-ehdotus 29.2.2020 mennessä osoitteessa: www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku (siirryt toiselle sivustolle)

Lisätiedot:
Olga Kauppinen, projektipäällikkö, Suomi-Venäjä-seura

puh. +358 45 7732 4445

(Lähde: Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin tiedote 27.11.2019)