Race Horse Companyn kuulumisia

  • (Kuva: Antti Suniala)
  • Race Horse Company: Chevalier. (Kuva: Hannu Huhtamo)

RACE HORSE COMPANY & AGIT CIRK YHTEISTYÖSSÄ

Race Horse Company ja Agit Cirk ovat palkanneet kulttuurituottaja Aapo Markkulan yhteiseksi tuottajakseen marraskuusta alkaen. Humakista valmistunut ja Sibelius Akatemian Arts Management opintojaan päättävä Markkula on toiminut monipuolisesti tapahtuma- ja festivaalituotannoissa kuten April Jazzissa ja Funky Elephant Festivalissa. RHC:n Antti Suniala jatkaa osa-aikaisena toiminnanjohtajana/tuottajana viimeistellen omat opintonsa työn ohessa. RHC ja Agit Cirk ovat myös vuokranneet yhteisen toimiston Käpylän Karjalatalolta.

SUPER SUNDAY BRIGHTON DOMESSA 17.-27.12.

Race Horse Company lopettaa vuotensa yhdeksällä Super Sundayn esityksellä Brighton Domessa. Samalla RHC:n taiteilijat vetävät sirkustyöpajoja ja tapaavat paikallisia sirkustaiteilijoita osana Domen yhteisöllistä toimintaa.

CHEVALIER JOENSUUSSA JA TURUSSA

Chevalierin loppuvuoden esitykset ovat Joensuun Näyttämöllä 16.-17.11. ja Turussa Aura Companyn vieraana 7.-8.12.