Flow-sirkuksen syyskausi huipentuu Circo Aereon ja Les Rois Vagabondsin vierailuihin

  • Les Rois Vagabonds.
  • Lion – The Weird And Magical Abracadabra Circus Show. (Kuva: Joni Pakarinen)

Oululaisen Flow Productionsin tuottaman Flow-sirkus esityssarjan syyskauden päätteeksi nähdään Circo Aereon Lion – The Weird And Magical Abracadabra Circus Show ja ranskalaisen Les Rois Vagabondsin Konsertto kahdelle klovnille.

Virtuoosimaisen näyttelijä-miimikko Marc Gassot´n tähdittämä Lion – The Weird And Magical Abracadabra Circus Show esitetään kuusi kertaa kulttuuritalo Valveella 26.-30.11. Näytöksistä neljä on suunnattu Taidetestaajille ja muille koululaisryhmille ja kaksi muulle yleisölle.

Les Rois Vagabondsin vierailu toteutetaan yhteistyössä Kallo Collectiven kanssa. Konsertto kahdelle klovnille nähdään ensin NouNous-festivaalilla Cirko-keskuksessa ja sen jälkeen kolme kertaa 9.-11.12. Valvesalissa, Oulussa. Igor Sellemin ja Julia Moa Caprezin toteuttama teos yhdistää miimiä, akrobatiaa ja musiikkia. The Rois Vagabonds puhuu universaalia kieltä. Esitys hämmästyttää, liikuttaa ja huvittaa – se lumoaa niin vanhat kuin nuoret.

Traileri:

Liput näytöksiin kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä 08-558 47575 tai Ticketmaster.fi

Lisätietoja: flowprod.fi (siirryt toiselle sivustolle)