Vientivalmennus: Työkaluja kansainvälisen toiminnan vahvistamiseen

Tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät syyskuussa kolme kansainvälistymiseen tähtäävää hakua:

Haut ovat osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019-20. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Vientivalmennus: Työkaluja kansainvälisen toiminnan vahvistamiseen

Hae 29.9. mennessä. Koulutukseen valituille ilmoitetaan 4.10.

Aika: Tiistai 19.11. klo 9.00-17.00 sekä keskiviikko 20.11. klo 9.00-17.00, lisäksi vapaaehtoista iltaohjelmaa.

Huom! Valmennukseen valitut sitoutuvat osallistumaan molempina päivinä.

Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 B b 7, Kruununhaka, Helsinki

Kenelle: Sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: tuottajille, taiteilijoille ja managereille, joilla on jo kansainvälisen työn kokemusta ja jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan kansainvälisen strategian toimeenpanemisessa ja omien tavoitteiden saavuttamisessa. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti tiedotuskeskusten messuhankkeeseen (PAMS, IPAY, TPAM ja CINARS) osallistuville tai mukaan hakeville ammattilaisille. Myös messuhankkeen ulkopuolisilla on mahdollisuus hakea koulutukseen.

Osallistujamäärä: 14 osallistujaa: 7 sirkuksen ja 7 tanssin ammattilaista

Koulutuksen kieli on englanti ja vetäjinä toimivat Yohann Floch ja Marie Le Sourd, jotka määrittelevät koulutuksen tavoitteen näin:

”to develop and strengthen Finnish dance and circus companies’ capacity to reflect on their international positioning, to grow internationally, tour and promote themselves; work on international marketing and communication plans, strategic development, including collaboration and co-production, promotion and international sales, touring networks and contextualised operating models”.

Kouluttajat:
Yohann Floch is a cultural consultant working internationally on communication, strategic development, international networking, artistic programming and cultural policy. He is the Programme Coordinator at Dansehallerne (Denmark), developing a transnational artistic residency programme as well as a Nordic innovative leadership platform. Having contributed to many European cooperation projects supported by Creative Europe and Erasmus + programmes, Floch is also one of the key resource-persons associated to the coaching of performing arts companies within a new internationalisation programme for the arts and cultural sector in France.

Marie Le Sourd is the Secretary General of On the Move. She is the coordinator of a pilot mentoring programme for the internationalisation of practices of 18 theatre / dance / music companies and groups and 8 visual arts organisations. She also mentors artists and companies for various organisations in Europe.

Näin haet:

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella pe 4.10. mennessä.

Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskukset. Lisätietoja vientivalmennuksen sisällöstä: Lotta () tai Katarina ().