Hae verkostoitumismatkalle Japaniin (TPAM 2020)

TPAM Performing Arts Meeting in Yokohama on vuosittainen esittävän taiteen ammattilais- ja verkottumistapahtuma, joka järjestetään 8.–16.2.2020 Jokohamassa Japanissa. Samaan aikaan käynnissä on myös Yokohama Dance Collection -katselmus ja HOT POT -katselmus.

Verkostoitumismatkalle valitaan mukaan 6 sirkuksen ja tanssin taiteilijaa tai tuottajaa, joille kansainvälinen toiminta ja verkostoituminen Aasiassa ja/tai Japanissa on ajankohtaista. Aktiivinen osallistuminen matkaohjelmaan sekä oman työn ja organisaation esittely ovat olennainen osa kokonaisuutta.

Tiedotuskeskukset tukevat lentolippu-, majoitus- ja rekisteröitymiskuluja max. 1 500 euroa per henkilö. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi esitysliput, ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut.

Lue lisää TPAM:ista täältä.

Näin haet:

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi erityisesti Aasiassa sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Jos haet tälle matkalle, voit hakea myös vientivalmennukseen.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella 4.10. mennessä. Matkajärjestelyihin ryhdytään pian tämän jälkeen.

HUOM: Osallistujat sitoutuvat laatimaan blogitekstin matkasta mahdollisimman nopeasti, viimeistään neljä viikkoa matkan päättymisen jälkeen. Teksti (tai sen osia) julkaistaan tiedotuskeskusten verkkosivuilla ja kuvamateriaalia tullaan käyttämään tiedotuskeskusten viestinnässä mm. sosiaalisen median kanavissa.


Tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät syyskuussa kolme kansainvälistymiseen tähtäävää hakua:

Haut ovat osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019-20. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.