Versus Circus: Taru muuriin muuratusta Linnanneidosta

Versus Circus kerää aineistoa tulevaan teokseensa. Lisätietoa alla.

Valmistamme Sillat joita en polttanut -nykysirkustrilogiaa Savonlinnaan kesälle 2019. Nämä nykysirkusesitykset ammentavat tunnelmaansa tarusta Olavinlinnan muuriin muuratusta linnanneidosta. Ajatuksemme on luoda myös aiheeseen liittyvä runopolku ja keräämme nyt aineistoa niin runopolkuun kuin myös materiaaliksi esityksiimme.

Tahtoisimme saada niin paikkakuntalaisten kuin ulkopaikkakuntalaisten eri ikäisten ihmisten runoja, tarinoita, ajatuksia ja mietelmiä aiheeseen liittyen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta runojen kirjoittamisesta. Haluamme kannustaa kaikkia kirjoittamaan ylös ajatuksiaan aiheeseen liittyen ja kokeilemaan runon kirjoittamista.

Kyselyssä on mukana myös kysymyksiä vastaajien suhteesta Savonlinnaan, kartoittaaksemme vastaajien savonlinnalaisuutta tai suhdetta kaupunkiin. Vastaukset käsiteellä luottamuksellisesti ja tietoja ei käytetätä mihinkään muuhun kuin esityksen valmistamiseen. Voit vastata kyselyyn myös anonyymisti.

Voit vastata niihin kysymyksiin joihin tahdot. Jos et tahdo vastata johonkin kysymykseen voit jättää kohdan täyttämättä.

Voit kirjoittaa runosi tai tarinasi myös nimimerkillä.

Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://www.kyselynetti.com/s/fcb775a

Versus Circus – ryhmä valmistaa kolme paikkasidonnaista nykysirkusesitystä Savonlinnaan kesällä 2019.
Esitykset tulevat tapahtumaan ulkona kaupunkiympäristössä, kaupungin keskustan läheisyydessä.
Esitysten teemana toimii taru Olavinlinnan muuriin muuratusta neidosta. Esitykset alkavat pyöriä juhannuksen jälkeisellä viikolla ja niitä tulee olemaan elokuun alkuun saakka. Tarkat esityspäivät tarkentuvat myöhemmin.

http://www.versuscircus.fi/sivut/fi/esitykset/tulossa.php
https://www.facebook.com/versuscircuscompany/

Esitysten yhteyteen valmistetaan myös runopolku, johon kerätään runoja niin paikkakuntalaisilta kuin myös ulkopaikkakuntalaisilta. Runopolku kootaan yhteistyössä Savonlinnalaisen Kirjoittajayhdistys Akselin kanssa.

Teosten valmistamista tukevat Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon rahasto sekä Taiteen edistämiskeskus.