Matkalaukkusirkuksen ja Herttakuninkaiden kesäkuulumisia

  • Kuva: Jukka Tolmunen

Kai Kuutamon Matkalaukkusirkus esiintyi 81 päiväkodille

Kai Kuutamon Matkalaukkusirkus-esityksen kevään päiväkotikiertue alkoi 27.3. ja päättyi 31.5. Pienille lapsille ja päiväkodeille suunnattu esitys sai riemastuttavan hyvän vastaanoton ympäri Varsinais-Suomea.

Tilastot ovat nykyään kova sana myös sirkusalalla, niin tässä vähän numeroita: Tähän mennessä Kai Kuutamon Matkalaukkusirkusta on esitetty kahdessa kuukaudessa 50 kertaa. Esityksen näki yhteensä 81 päiväkotia ja noin 4200 katsojaa 18 eri paikkakunnalla. Osassa esityksiä on ollut mukana myös perhepäivähoitoryhmiä ja ala-asteen luokkia.

Matkalaukkusirkus nähdään kesän lopulla vielä Teatteri Mundossa Turussa ja esitys kiertää taas syksyllä ainakin Joensuussa ja Varsinais-Suomen alueella ja etsii nyt yhteistyökumppaneita ympäri Suomea. Tavoitteena on viedä esitys itään, pohjoiseen, koilliseen ja myös pääkaupunkiseudulle tulevien vuosien aikana.

Lisätiedot: www.matkalaukkusirkus.com

Herttakuninkaat liikkeellä kesäkuussa pääkaupunkiseudulla

Herttakuninkaat eli Kai Kuutamo ja Kalle Lehto kiertävät kesäkuussa 4.6.-14.6. pääkaupunkiseudun leikkipuistoja Kannelmäessä ja Itä-Helsingissä. Esitykset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Lisäksi Helsinki-päivänä 12.6. Stoan aukiolla kolme esitystä päivän mittaan.

Huumoria ja hyvää mieltä levittävät Herttakuninkaat marssittavat yleisön eteen joukon erikoisia hahmoja, joista kukin esittelee jotain sirkuksen lajia tai tyylisuuntaa. Luvassa on muun muassa jongleerausta, akrobatiaa, eläinnumeroita, taikuutta sekä nykysirkusta, vaaratilanteita ja avustajatemppuja unohtamatta. Pidä varasi, sillä Herttakuninkaat lyövät sinut ällikällä!

Katso tarkemmat aikataulut ja esityspaikat kalenteristamme www.herttakuninkaat.com