Cirkon uutisia kevätkauden lopuksi

KEVÄTKAUDEN PÄÄTÖS JA SYKSYN OHJELMISTO

Cirkon kevätkausi on taputeltu päätökseen tältä vuodelta ja haluamme kiittää kaikkia upeita esiintyjiämme ja katsojiamme lennokkaasta ja inspiroivasta keväästä! Cirkon toimisto on lomalla 1.7 – 4.8.2019. Ennen kesälaitumille siirtymistä suosittelemme lämpimästi tutustumaan Cirkon syyskauteen, joka on täynnä odotettuja kotimaisia ensi-iltoja sekä kiehtovia kansainvälisiä tuotantoja.
Tutustu syyskauden ohjelmistoon tästä.

HAKU URANSA ALUSSA OLEVILLE TAITEILIJOILLE CIRCUSNEXT-HANKKEESEEN 7.6 ASTI!

circusnext 2019–2021 -haku avoinna 7.6.2019 klo 14.00 (GMT+3) asti.

circusnext-hanke on suunnattu uransa alussa oleville nykysirkustaiteilijoille. Hakea voivat nuoret suomalaiset tai Suomessa asuvat sirkusammattilaiset ensimmäisellä, toisella tai kolmannella ammattilaisena luomallaan projektilla.
Tutustu hankkeeseen osoitteessa cirko.fi/circusnext

CIRKO MUKANA KANSAINVÄLISESSÄ YLEISÖTUTKIMUKSESSA

Cirko on mukana kansainvälisessä yleisötutkimushankkeessa, jonka tavoitteena on rakentaa ja uudistaa yleisötutkimuksen osaamista nykysirkuksen, nykytanssin ja teatterin kentällä. ASSET– Audience Segmentation System in European Theatres -hankkeessa lopputuloksena on työkalupakki, jota hyödyntäen taidealan organisaatiot voivat tavoittaa ja tutustua paremmin yleisöönsä. Vastaamalla kyselyyn vaikutat siihen, millä tavalla Cirko ja muut eurooppalaiset esittävän taiteen toimijat tulevaisuudessa lähestyvät ja palvelevat yleisöjään!

Suomessa kehittämistyötä koordinoi Metropolia ammattikorkeakoulu ja Cirkon lisäksi kumppaneina toimivat Kansallisteatteri, Aleksanterin teatteri ja Zodiak – Uuden tanssin keskus.

Lomakkeen löydät täältä: https://research.audiencesurveys.org/s.asp?k=155308193517

(Lähde: Cirkon tiedote 29.5.2019)