Teatterikesän oheisohjelmisto OFF Tampere etsii esityksiä

Teatterikesäviikolla 5.–11.8.2019 Tampere ja lähiseudut tarjoavat areenan sadoille esityksille ja oheistapahtumille. Mikäli sinulla on esitys tai muu ohjelmanumero, joka ansaitsee tulla nähdyksi, voit ilmoittautua mukaan Teatterikesän OFF Tampere -oheisohjelmistoon. Lue alta, kuinka pääset mukaan:

OFF Tampere

Teatterikesän oheisohjelmisto OFF Tampere on erinomainen tilaisuus esiintyville ryhmille, jotka haluavat esitykselleen uutta yleisöä ja paraatipaikan kansainvälisen teatterifestivaalin ohjelmistossa. Vuonna 2018 ohjelmistossa oli mukana 45 eri osallistujatahoa, ja esitykset keräsivät yhteensä 52 127 katsojaa.

OFF-ohjelmistoon ilmoittautuvat ryhmät vastaavat esitystensä tuotannoista ja kuluista itse, mutta saavat ilmoittautumismaksua vastaan Teatterikesän laajan markkinointituen, jolla esityksesi tavoittaa katsojat. Olipa kyseessä sitten kesäteatteri, draama, musikaali, sirkus, nukketeatteri, musiikki, monologi, tanssi, komiikka, performanssi tai ennenäkemätön taidespektaakkeli, OFF-ohjelmisto ottaa avosylin vastaan kaikki esiintyvät ryhmät ja taiteilijat harrastelijoista ammattilaisiin.

OFF:in ilmoittautumisaika on avoinna 2.–31.5.2019. Early Bird -etu on voimassa 10.5. mennessä ilmoittautuneille ryhmille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Teatterikesän sivuilla.

Mitä osallistuminen maksaa?

OFF-ohjelmiston osallistumismaksu on 143 euroa (sis. alv 24%), ja maksu kattaa yhden esityksen markkinoinnin Teatterikesän ohjelmistossa (näytöksiä voi olla useampia). Early Bird -etuhinta 122 euroa on voimassa perjantaihin 10.5. asti.

15% alennukseen oikeuttava Early Bird -etu edellyttää, että ryhmä toimittaa kaikki ilmoittautumislomakkeessa vaadittavat tiedot (esityksen paikka, esitysajat, markkinointitekstit ja -kuvat jne.) Teatterikesälle viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Mitä osallistumismaksu kattaa?

OFF-ohjelmistoon ilmoittautuvat ryhmät vastaavat itse oman esityksensä tuotantokuluista ja järjestelyistä (esityspaikat, matkat, mahdolliset yöpymiset, tekniikka jne.). OFFin henkilökunta on kuitenkin tukena erilaisissa tilanteissa ja auttaa mielellään esimerkiksi sopivan esityspaikan valinnassa.

Osallistumismaksu tarjoaa ryhmän esitykselle:

  • Oman kuvallisen ilmoituksen Tampereen Teatterikesän festivaalilehdessä. Lehteä jaetaan kotitalouksiin Aamulehden välissä n. 100 000 kappaletta, minkä lisäksi festivaalin oma jakelu kattaa noin 10 000 kappaletta.
  • Näkyvyyden Teatterikesän verkkosivujen OFF Tampere -osiossa suomeksi ja englanniksi
  • Näkyvyyden OFF-ohjelmiston katuständeissä Tampereen keskusta-alueella festivaaliviikon aikana
  • Markkinointituen Facebookissa: OFF Tampere julkaisee kustakin esityksestä vähintään yhden (1) yksilöllisen postauksen, markkinoi esityksiä OFF-ohjelmiston yhteisessä tapahtumassa sekä jakaa ryhmien omia FB-tapahtumia sivullaan.

Lisäksi OFF-ohjelmiston julkaisusta tehdään ammattimainen mediatiedote sekä poimintoja Teatterikesän somekanaviin (FB & Instagram), verkkosivujen ajankohtaista-uutisiin sekä mediatiedotteisiin.

(Lähde: Teatterikesän tiedote 6.5.2019)