Mielenkiintoisia esityksiä ja kansainvälisiä tuulia – Recover Laboratoryn kuulumisia!

  • Iida-Liina Linnea kynsineen yleisön joukossa Pyhimyksen Talvi-konsertissa. (Kuva: Lauri Elstelä)
  • Jenny Mansikkasalo ja Miradonna Sirkka Pyhimyksen Tampere-talon konsertissa. (Kuva: Lauri Elstelä)
  • Recover Laboratoryn porukka kumartamassa 1800 katsojalle. (Kuva: Lauri Elstelä)

Ryhmän vuosi 2019 on lähteny käyntiin mielenkiintoisilla esityksillä ja kansainvälisten tuulien puhaltaessa. Tässä kurkistus tulevaisuuteen ja pienet maistiaiset alkuvuoden tekosista!

Tulossa:

SIDEWAYS 6.-8.6.2019
Recover Laboratoryn hahmot voi tavata Helsingissä, festarikesän avaavassa Sidewaysissä Nordiksen kätköissä. Suunnittelemme festarikansan ihmeteltäväksi eriskummallisia olentoja ja kohtaamisia, jotka saattavat viedä yllättävän syvälle vanhan jäähallin sisuksiin.
Lue lisää

PERFORMING HEL 30.-31.8.2019
Recover Laboratory pitchaa Performing HEL -tapahtumassa kesällä 2020 ensi-iltaan tulevaa On Stage -teosta nimeltä 100 000 000 %. Teos on 60-minuuttinen konsertto hulavanteille ja rummuille. Teoksen on ohjannut kuvataiteilija Sofi Häkkinen ja siinä esiintyvät muusikko Aleksi Kinnunen ja sirkustaiteilija Miradonna Sirkka.
Lue lisää

Menneitä tapahtumia:

PYHIMYS
Recover Laboratory teki alkuvuonna 2019 uuden aluevaltauksen: lähdimme yli kymmenhenkisellä tiimillä rundille koko kansan suosikkiräppärin, Pyhimyksen kanssa. Teimme surrealistisen, immersiivisyyttä henkivän performanssiosuuden Neljä vuodenaikaa -konserttisalikiertueen Talvi-keikalle Jyväskylän Paviljonkiin ja Kevät-keikalle Tamperetalon suureen saliin.
Vilkaise tästä tunnelmia helmikuulta Jyväskylästä!

OMATUNTOKLUBI 27.4.2019
Recoverin Sofi ja Mari esiintyvät Kansallisteatterin Lava-klubilla järjestettävässä Omatuntoklubissa “I Strip Myself of Binary” -teoksella, joka yhdistää tankotanssia ja videotaidetta. Illan tuotto meni lyhentämättömänä Naisten linjalle, naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi tehtävälle työlle.

HOTELLI KATAJANOKKA
Tuotimme maaliskuussa Hotelli Katajanokan historialliseen ympäristöön ohjelmasisällön “Escape the Ordinary”-tilaisuuteen, jossa juhlistettiin tunnelmallisen vankilahotellin liittymistä Marriotin Tribute -portfolioon. Ilta oli täynnä täynnä musiikkia (Neljä Ässää, Sibeliusakatemian jazz-alumnit) ja sirkusta (Hedda Liukkalan cyr-numero, Miradonna Sirkan liikkuva vannemanipulaatioteos ja Ramona Reinvallin tuli- ja notkeusakrobatiaesitys). Ohjelmatuotanto, kuratointi ja konseptointi saattavat hyvinkin kuulua ryhmän tulevaisuuden suunnitelmiin isomminkin.

SUBCASE
Kävimme pitchaamassa uutta esityskonseptiamme One Night Onlya Tukholmassa helmikuussa. Subcase tarjosi paljon kiinnostavia kohtaamisia, muutaman huippukiinnostavan esityksen, upeita kontakteja ja hauskaa menoa. One Night Onlyyn voi tutustua täällä.

SAN FRANCISCO IMMERSIVE DESIGN SUMMIT
Recoverin Inna ja Mira jatkoivat Tukholman Subcasesta suoraa päätä rapakon taakse San Franciscoon Immersive Design Summittiin. Immersiivisten teosten maailmanlaajuinen konferenssi piti sisällään kiinnostavia työpajoja, verkostoitumista ja esitysten kokemista. Matka oli ainutlaatuinen tilaisuus verkoistoitua alan pioneerien kanssa ja poiki kiinnostavia yhteistyökuvioita.
Lue lisää

EVERYTHING IS IMPORTANT
Underneath-esityksemme jälkimainingeissa avasimme Meilahden väestönsuojan vielä kerran yleisölle taidenäyttelyn merkeissä. Kyseessä oli Sofin kuratoima kokonaisuus, jossa oli teoksia ammattitaiteilijoilta ja opiskelijoilta Suomesta ja ulkomailta. Näyttelystä tuli kävijämenestys! Kurkkaa kuvia tästä!

Seuraa Recover Laboratorya somessa:
FB: https://www.facebook.com/recoverlaboratory/
IG: https://www.instagram.com/recoverlaboratory/?hl=fi

Lähetä meille sähköpostia:
Käy nettisivuillamme: www.recoverlaboratory.com

Recover Laboratory toivottaa ihanaa kesää kaikille!! ♥︎

(Lähde: Recover Laboratoryn tiedote 29.4.2019)