Lumo Company: Rock ’n’ Rollia elämään

  • Vagabond (Kuva: Mia Bergius)
  • Kuva: Mia Bergius
  • Kuva: Mia Bergius

Lumo Company työstää uutta ulkoilmateosta Vagabond, jossa esiintyjinä toimivat Hanna Moisala ja Milla Kurronen.

Kaksi naista pakomatkalla, vapaudestaan taistellen. Esitys hengästyttää ja jännittää kun ystävykset tasapainoilevat korkealla vaijerilla ja kävelevät pullojen päällä. Matka koettelee ystävyyttä eikä vaarallisilta hetkiltä voida välttyä.

Esitys on maustettu sirkuksella ja se haisee bensalle. Vagabond kutsuu katsojat mukaan moottoriäänten saattelemana tälle rock ’n’ roll -tarinalle.

Vagabondin ensimmäinen work-in-progress esitetään lauantaina 6. huhtikuuta Jacksons Lane -teatterissa Lontoossa ja sen jälkeen työryhmä suuntaa Joensuuhun Näyttämölle residenssiin viimeistelemään teosta. Esitykset Näyttämöllä 11-12.5.2019.