Työtä tarjolla: Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk etsii TUOTTAJAA

Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk etsii TUOTTAJAA

Tuottajana:
– Otat keskeisen roolin hankkeiden ja projektien suunnittelussa ja toteutuksessa
– Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Agit-Cirkin taiteilijoiden ja hallituksen kanssa
– Olet tuotannon ammattilainen
– Hallitset viestinnän eri medioissa

Agit-Cirkin tuottajalta toivotaan; kokemusta valtakunnallisten tai kansainvälisten projektien ja tapahtumien tuottamisesta, käsitystä esittävän taiteen teosten myynnistä ja markkinoinnista, kykyä toteuttaa sekä sisäistä että ulkoista viestintää, hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa (suomi ja englanti), sekä osaamista vastata oman työnsä suunnittelusta ja raportoinnista. Edellytetään kiinnostusta nykysirkukseen ja muihin esittäviin taiteisiin, sekä kokemusta pienessä organisaatiossa työskentelemisestä. Tuottajan työn sisältö ja odotukset määritellään yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa.

Työsuhde on osa-aikainen (50%) ja palkkauksessa seurataan TEME:n suosituksia. Työsuhteen alkamisaika sovitaan erikseen.

Olethan yhteydessä heti, sillä täytämme paikan, kun sopiva henkilö löytyy.

Kiinnostuksen osoittaminen ja yhteydenotto:
Jenni Lehtinen +358505748648
Sakari Männistö +358408487911

Lyhyt esittely Agit-Cirkistä

Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk perustettiin vuonna 2005. Yhdistys toimii laajasti ympäri Suomea ja maailmaa, tällä hetkellä jäsenet asuvat Rovaniemellä, Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Lontoossa ja Mexico Cityssä.

Agit-Cirkin jäsenet työskentelevät sirkuksen, musiikin ja tekstin parissa. Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa persoonallisia ja taiteellisesti korkeatasoisia nykysirkusesityksiä. Teosten valmistamisen lisäksi yhdistys käynnistää uusia kulttuurihankkeita, sekä järjestää kiertueita teoksilleen.

Agit-Cirk etsii sirkukselle uutta yleisöä, viemällä sirkusesityksiä myös paikkoihin ja tilaisuuksiin, joissa ei yleensä nähdä sirkusta. Teattereiden ja kaupunkien lisäksi toimintaa on toteutettu kirjastoissa, kouluissa ja vanhainkodeissa. Esitykset ovat kulkeneet mm. Utsjoen, Savukosken, Liperin ja Rääkkylän kautta Helsingin lähiöihin.

Agit-Cirkin projekteja yhdistää niiden innovatiivinen ja ennakkoluuloton luonne, pyrkimys ennen näkemättömään, ennen kokemattomaan. Agit-Cirkin valmistamista teoksista ja käynnistämistä projekteista tunnetuimpia ovat Valtion Taidepalkinnon vuonna 2017 saanut Hiljaisuus –festivaali Kittilässä (nyt oma yhdistyksensä), JONG säveltäjä Lotta Wennäkosken kanssa, Haje – Esiintyvä näyttely -projekti Rovaniemen Taidemuseon kanssa, yli kahdeksankymmentä kertaa esitetty nykysirkusteos Tenho, sekä maailman ensimmäinen volumetrisesti tallennettu Virtual Reality –sirkusesitys Nuanc3d.

www.agitcirk.com