Klovneriakeskustelu Punainen helmi -festivaalilla 9.2.2019

Hauskuuden trauma
Klovneriakeskustelu
LA 9.2. klo 16.00–18.00
Hurjaruuthin lämpiö

Tanssiteatteri Hurjaruuthin Punainen helmi -festivaalilla 6.–9.2.2019 nähtävät esitykset edustavat erilaisia lähestymistapoja klovneriaan ja klovnit käsittelevät hyvin erilaisia aiheita – jokainen omalla tyylillään. Keskustelussa syvennytään klovnerian filosofisiin ja inhimillisiin kysymyksiin. Onko klovnerian keinoin mahdollista tehdä näkyväksi asioita, joita ei muuten nähtäisi? Onko klovneria radikaalia? Millaisia ovat klovnerian nykynäkymät Suomessa ja maailmalla? Entä tulevaisuudessa?

Keskustelussa mukana tutkija Sonia Norris (CAN) sekä klovnit Hilary Chaplain (USA) ja Laura Rämä. Tilaisuuden moderaattorina toimii Tanssiteatteri Hurjaruuthin tiedottaja ja yleisötyövastaava Pisko Aunola.

Keskusteluun on vapaa pääsy. Keskustelukielinä englanti ja suomi.

Tanssiteatteri Hurjaruuth järjestää tilaisuuden yhteistyössä Sirkuksen tiedotuskeskuksen kanssa.