Haemme kolmea tuottajaa sirkuksen ja tanssin kentän kehittämishankkeeseen

Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskukset käynnistävät kaksivuotisen välittäjäportaan kehittämishankkeen, joka pyrkii muun muassa vastaamaan kentän kansainvälistymiseen liittyviin haasteisiin luomalla sille tuotanto-, managerointi- ja agentuuripalveluita tarjoavan toimijan. Sirkuksen ja tanssin kentälle sopivaa toimintamallia kehitetään yhteistyössä alan taiteilijoiden/ryhmien ja tuottajien kanssa. Kehittämishankkeeseen on saatu opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta.

Etsimme nyt hankkeeseen kolmea tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle kevät 2019 – 31.12.2020. Tavoitteena on luoda toimija, joka jatkaa toimintaansa hankkeen päättymisen jälkeen.

Tuottajien työtehtäviä ovat hankkeessa mukana olevien ryhmien/taiteilijoiden toimintaan liittyvät tuotanto-, hallinto-, markkinointi- ja viestintä- sekä kansainväliset tehtävät sekä kehitettävän toimijan palvelujen suunnittelu ja toteutus.

Hakemillamme tuottajilla on erilaiset ammatilliset vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet. Odotamme jokaiselta kokemusta kulttuurialan tehtävistä, soveltuvaa koulutusta, kielitaitoa sekä kiinnostusta kehittämistyöhön.

Tarjoamme näköalapaikan sirkuksen ja tanssin kentille ja mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa uusia tuotantotapoja. Pääset myös kehittämään omaa ammatillista osaamistasi ja verkostojasi eri alojen asiantuntijoiden sparraamana.

Työaika on 80 %, mutta voit ehdottaa myös toisenlaista työaikaratkaisua. Palkka lasketaan 2800 euron kuukausipalkasta. Koeaika on neljä kuukautta. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 29.1.2019 osoitteeseen

Kerro hakemuksessa, mikä seuraavista on sinun vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi:
– tuotanto
– hallinto ja rahoitus
– myynti, markkinointi ja viestintä sekä kotimaassa että kansainvälisesti

Olemme avoimia keskustelemaan myös erilaisista yhteistyökuvioista. Voit hakea myös työparina tai tiiminä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 22.1. klo 10–12 ja torstaina 24.1. klo 13–15 projektipäällikkö Riitta Aittokallio, p. 040 779 8115

Sirkuksen tiedotuskeskus

Tanssin tiedotuskeskus