Flow-sirkus esityssarja jatkuu menestyksekkäästi

  • Sivuhenkilöt. Kuva: Heli Sorjonen
  • Trygve Wakenshaw: Nautilus. Kuva: Fraser Cameron
  • Engel. Kuva: Anna von Kooij

Oululaisen Flow Productionsin tuottama ja Pirjo Yli-Maunulan kuratoima Flow-sirkus esityssarja jatkuu kuudetta vuotta.  Vuonna 2018 esityssarjassa järjestettiin kahdeksan vierailua, joista nähtiin yhteensä 23 esitystä. Vierailleiden teosten määrä nousi yhdellä, esitysten kokonaismäärä viidellä ja katsojamäärä peräti 44%. Vuoden 2018 katsojamäärä nousi yli kolmeentuhanteen.

Flow-sirkuksen vuosi 2019 käynnistyy kolmella teoksella: Alma Lehmuskallion ohjaamalla monitaiteellisella ryhmäteoksella Sivuhenkilöt, norjalaisen sirkustaiteilija Marta Alstadsæterin ja hollantilaisen tanssija Kim-Jomi Fischerin duetolla Engel sekä uusseelantilaisen Trygve Wakenshaw´n sooloteoksella Nautilus.

Sivuhenkilöt esitetään 31.1.-1.2., Engel 22.-23.2. ja Nautilus 19.-20.3. Nämä kaikki järjestetään yhteistyössä kulttuuritalo Valveen kanssa. Nautilus nähdään myös osana Oulun Musiikkijuhlia.

Lisätietoja: flowprod.fi