Uusi jongleerauksen verkkokurssi julkaistu

  • Lauri Koskinen

Jonglööri ja sirkustaiteilija Lauri Koskisen luoma verkkopohjainen jongleerauksen opetusmateriaali on julkaistu. Kyseessä on laajin netistä löytyvä kurssimateriaali, joka käsittelee eri jongleerausvälineiden, kuten keilojen, pallojen ja renkaiden, lisäksi jongleerauksen tekniikoita, harjoittelua, materiaalin luomista sekä paljon muuta.

Kurssi toimii hyvänä lähdemateriaalina sirkusopettajille ja -ohjaajille ja tarjoaa runsaasti aiheita ja eri tekniikoita lähiopetuksen tueksi. Videoita voi käyttää opetustilanteissa. Kurssi antaa inspiraatiota myös ammattilaisille ja pitkään jongleeranneille.

Kurssimateriaali sisältää yli 100 videota (+17 tuntia). Videot ovat englannin kielisiä, mutta selkeän opetustyylin ja vaiheittaisen etenemisen tähden videoiden käyttäjän ei ole välttämätöntä osata englantia.

Kurssi toimii verkossa ja sitä voi katsoa miltä tahansa laitteelta, jossa on verkkoyhteys. Kurssimaksu on 149 €.  Kertamaksulla saa rajattoman pääsyn kaikkiin videoihin (lifetime access).

Juggling Mastery ”The Course” on julkaistu verkossa osoitteesta: https://jugglingmastery.com/the-course/. Sivuilta löytyy lisätietoa kurssista ja sen sisällöistä.

Tiedustelut:
Lauri Koskinen, 050 328 2837,

(Lähde: Juggling Mastery -tiedote 2.11.2018)