Teatteri&Tanssi + Sirkus -lehden tuplanumero pureutuu taiteilijakoulutukseen ja kritiikkiin

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden numero 6-7/18 paneutuu nyt muun muassa koulutukseen. Miksi suomalaiset sirkustaiteilijoiksi haaveilevat hakeutuvat koulutukseen ulkomaille? Onko tilanteelle tehtävissä jotain?

Tuplanumerossa osallistutaan myös vilkkaana vellovaan kritiikki-keskusteluun. Minkälaista on hyvä kritiikki, tarvitaanko sitä? Sirkustaiteilija Sanna Silvennoinen kaipaa tekijöille suunnattua kritiikkiä. Entä minkälaista on kriitikon työ, onko hänellä valtaa, miten uudet julkaisualustat vaikuttavat kritiikkiin?

Katso lehden muutkin ajankohtaiset ja puhuttelevat otsikot sivulta: www.teatteritanssi.fi
Poimi lehti omaksesi hyvin varustelluista lehtipisteistä tai tilaa: www.teatteritanssi.fi/tilaa-lehti