Tuontakoordinaattori Mad House Helsinkiin

Mad House Helsinki on hanke, jonka tavoitteena on avata ympärivuotinen esitystaiteen näyttämö Helsinkiin. Mad House ystävät ry / Mad House vänner rf. on järjestänyt vuosina 2014–2018 Suvilahden Tiivistämössä tuotantokausia, jotka ovat esitelleet esitystaidetta sekä muuta kokeilevaa esittävää taidetta laajasti. Talon toiminnan muuttuessa tuotantokausien sijaan ympärivuotiseksi näyttämöksi, etsimme nyt kokoaikaista tuotantokoordinaattoria osaksi kollektiivisesti toimivaa Mad House -työryhmää.

Ensimmäisenä työvuotena (2019) tehtävä tulee painottumaan tulevan, ympärivuotisesti toimivan talon rahoituksen ja toimintamallin rakentamiseen yhteistyössä hallituksen kanssa. Lisäksi vuoden 2019 aikana järjestetään kuukausittain klubeja, luentoja ja työpajoja, joiden käytännön tuottamisesta tuotantokoordinaattori vastaa.

Tuotantokoordinaattori tulee toimimaan ohjelmistosuunnittelun tuotannollisena asiantuntijana yhdessä kuratoivan joukon kanssa. Tuotantokoordinaattori on oman työnsä asiantuntijana muodostamassa tulevaa työyhteisöä sekä luomassa talon toimintatapoja ja -muotoja. Mad Housen toimintamalli on kollektiivinen ja toimintaa suunnitellaan taide keskiössä, mutta tasa-arvoa, reiluutta ja taidealan monipuolista asiantuntijuutta arvostavasti ja vaalivasti. Lue lisää toiminnasta ja sen periaatteista >>>

Ketä etsimme? Hyvää tyyppiä, joka haluaa olla edistämässä suomalaista esitystaiteen kenttää ammattimaisesti, ja on itseohjautuva oman työnsä asiantuntija.

Mitä odotamme? Esitystaiteen kentän tuntemusta ja kokemusta tuotannollisista tehtävistä esittävien taiteiden parissa. Työnkuvaa voidaan räätälöidä oikean tyypin löytyessä, mutta työ koostuu apurahojen hakemisesta ja raportoinnista, hallituksen päätösten toimeenpanemisesta ja työryhmän projektien hallinnasta, arjen taloushallinnosta ja viestinnästä. Aikataulujen ja budjettien on pysyttävä hyppysissä ja laajat vuorovaikutustaidot ovat oleelliset. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös iltaisin. Työtä tehdään aluksi yhteistyössä hallituksen kanssa ja jatkossa palkattavan henkilökunnan kanssa.

Eli käytännössä, mitä etsimme? Haussa on tuotannon moniosaaja, joka viihtyy niin Excelin kuin asiakaspalvelun parissa, pystyy kirjoittamaan lehdistötiedotteen ja vaihtaa imurista pölypussin työn niin vaatiessa. Kuitenkin kannustamme hakemaan työhön erilaisilla vahvuuksilla olevia, eri taustaisia tekijöitä, sillä työnkuvaa on mahdollista säädellä valitun henkilön osaamisen sekä erityisten kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Työkieli on suomi, mutta sujuva suullinen ja kirjallinen englannin taito on välttämätön. Osa työyhteisöstä ja kumppaneista käyttää ruotsia pääkielenään, joten perustaidot ruotsissa ovat suotavat. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työn suorituspaikka on Helsingissä, osittainen etätyö mahdollista.

Mitä saat? Työyhteisön, jossa kaikki on mahdollista ja jossa asiantuntijuutta arvostetaan ja hyödynnetään. Kokemuksen Suomen ensimmäisen ja ainoan esitystaiteeseen keskittyvän näyttämön luomisesta ja avaamisesta. Kokopäivätyön, joka alkaa mieluiten tammikuussa 2019, mutta on neuvoteltavissa, mikäli muut projektit sitovat vielä silloin.

Palkka: 2500 €/kk
Työn kesto on toistaiseksi jatkuva. Toivomme tuotantokoordinaattorin sitoutuvan työhönsä vähintään kahdeksi vuodeksi.
Muuta: Korvauksen oman puhelimen sekä tietokoneen käytöstä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kanssa 2.11.2018 mennessä osoitteeseen: Kerro meille, miksi Mad House kiinnostaa sinua ja minkälaisena näkisit oman toimenkuvasi talon tuotantokoordinaattorina. Samasta osoitteesta saat mahdolliset lisätiedot.

Haastatteluihin kutsutaan viikolla 45 ja päätös tehdään marraskuun 2018 aikana.

Ilmoitus Mad House Helsingin sivuilla.

(Lähde: Mad House Helsinki tiedote 22.10.2018)